הכנתי לעצמי היום כוס שוקו עם חלב סוייה והיה לו טעם ממש מוזר ופתאום אני קולטת ממש גושים וריריות של החלב וקלטתי שהחלב פג תוקף עשרה ימים!!! אין לי מושג מה הוא עשה במקרר שלנו אבל איך אני מונעת קילקול קיבה?? יש לי הרבה דברים לעשות בימים הקרובים! וכבר אני מרגישה בחילות אם כי אני דיי בטוחה זה מהגועל מהגושים בחלב איכסה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות