שלום, אני בת 23 וגרה עם ההורים, שמתי לב שכשאמא שלי מכינה סלט היא שופכת את כל הירקות לכיור ממש על הקרקעית של הכיור ולא בתוך כלי, ואז מעבירה עליהם את המים מהברז, מוציאה אותם ומכינה מהם את הסלט. אני קצת היפוכונדרית אבל נראה לי שהכיור הוא מקום מלא חיידקים ולא הייתי רוצה לאכול ירק ששמו אותו על קרקעית הכיור.
האם זה דבר מקובל לשטוף ככה ירקות ישר שהם מונחים בקרקעית הכיור? האם גם בבתים אחרים שוטפים כך, ואם לא האם כדאי להעיר לאמא?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות