אני לא מצליח לא לתקשר אם אנשים (להתחיל עם בנות) אני מתקשר איתם רק במחשב .
אין לי מוטבציה כל כך כי התרשמתי שאנשים הם חלאות .
כל פעם שחוזרים אליי מאיזה עבודה שאני שולח ק''ח אני ישן או לא מצליח להספיק לענות . אני שם זין על הכל אפילו רישיון לאוטו אין לי , רק לאופנוע .
אני רק חושב על עצמי ועושה כושר , ואני עוד גר עם ההורים ואין לי אומץ לגור לבד .
כי אני מפחד מהלבד ואני לבד , יש לי חבר אחד והוא גר ממש רחוק , ועוד חבר אחד היה לי אבל הוא יצא איתי פעם ב..וראיתי שהוא מבלה עם חברים ולי הוא אומר שהוא לומד.
הוא באמת לומד , אבל גם מבלה , שאלתי אותו אם אפשר להצטרף אל החברים שלו הוא אמר לי לא לא אתה לא קשור.
יש לי פחד שיכירו אותי (בחורות) למרות שרזיתי 20 קילו .
ועכשיו אני די חטוב , אני כל הזמן מתבכיין שהטבע דפק אותי .
אבל בעצם נראה טוב וצעיר לגילי , יש לי עוד קצת שומנים להוריד וזה גם מוריד לי את הביטחון . אני מתאמן כבר שנה וחצי .
הדבר היחידי שאני עושה טוב זה לנגן על קלידים . כל הזמן אומרים לי שאני מנגן יפה אבל זה רק אנשים במחשב וזה מתחיל להימאס עליי.
וזה שאין לי אוטו ושכנשכלתי 6 טסטסים אפילו על אוטמט הרס לי את הביטחון העצמי
פעם אחת נהגתי חצי שעה והרגשתי שהטסטר מנסה להרוס לי . הוא נגע כולה פעם אחת בהגה שהיה כביש צר ומלא מכוניות בכיוון אחד אז נצמדתי קצת למדרכה אבל לא נגעתי בה והוא הכשיל והוא נגע , ואז שנסעתי חצי שעה הוא כתב משהו על מאיך שפניתי שמאלה חירטט משהו . ומאז שהמשכתי נהיה לי ממש פוביה מטסטסרים .
וגם אני לא בוכה על חברים כי וואלה מה כבר חברים עושים בגיל הזה ? משפחה וזהו .
אז אין לי כל כך מה לעשות איתם למה אני רווק .
אני תקוע באמצע החיים לא יודע מה לעשות כבר הייתי אצל פסיכולוגית סיפרתי לה הכל במשך חצי שנה בערך . וזה עוזר עכשיו אבל אין מוטיבציה .
חשבתי לקחת רטלין אולי זה יעזור .
גם יש לי קשיי למידה במתמטיקה מסובכת . לא רוצה לחיות על ביטוח לאומי או דרך "עמותות" מעדיף לעבוד בעולם הפשע מצידי .
אבל גם לזה אין לי כוח , אפילו אין לי כוח לאישה או לנשים . למה אני מתבודד ככה ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות