שלום לכם.
אשמח לייעוץ בבקשה על הבעיה ..או מספר בעיות שיש לי
אני בת 18 , בקרוב מתגייסת.
אומרים שאני יפה,אבל אני לא חושבת ככה.(חושבים אולי אני רוצה צומי..אני לא מהאלה שבאמת רוצות את זה)
יש לי ביטחון עצמי נמוך ביותר.
יש לי סוג של בעיה בראש,שאף אחד לא ככ צריך אותי,שאם אני לא אהיה פה,לאף אחד גם לא ממש יזיז, שאני לא באמת גורמת למישו להיות שמח , שאני פשוט סתם.סתם בת אדם שחיה ללא משמעות..אין לי ממש מטרות..יש לי חרדה חברתית..אני ביישנית..בגלל שאני סגורה וביישנית אנשים נוטים לחשוב שאני סנובית..ואני באמת לא כזו. אני יושבת בבית 95% מהזמן שלי..ההורים שלי קשוחים לכן לא מרשים ככ לצאת לברים וזה..ואני גם לא ממש מעוניינת בזה.
כמו כן מצבי רוח שלי נוטים להשתנות תוך שנייה.אבל ממש תוך שנייה.אני יכולה להיות שמחה מאוד אבל תוך שנייה משו יכול לגרום לי לחשוב דברים לא ככ טובים בראש וישר אני נכנסת לדיכאון קטן שלפעמים יכולים להיות מלווים בקצת דמעות(לעיתים רחוקות).
אף אחד לא ממש מודע לזה כולל ההורים שלי..לא ממש רוצה לחשוב שיש לי בעיה מסויימת פסיכולוגית.גם שאני בקרוב מתגייסת אז לא רוצה בעיות עם הצבא והכל..למרות שאני פקידה,אני חושבת שאולי משו ישתנה בי במהלך הצבא.אולי יהיו לי חברות אמיתיות.
מישהו יכול לייעץ משו?
שיהיה לכולם לילה טוב3>
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות