אז ככה הייתי עובד לפני 3 שנים בעסק של אוכל באותו זמן העסק היה בשמיים עובד כמו מטורף והמנהל מכר אותו בשיא למישו שכנראה לא ידע לעבוד והרס את העסק והוא מוצע למכירה במחיר מצחיק שאין הרבה סיכון , האם לקחת את הסיכון שלהרים שוב את המקום בעבודה קשה ופירסום תחת אותו שם או שהשם כבר שרוף בגלל אותו אדיוט שלא ידע לעבוד
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות