זוגיות זוגיות
 
שאלה 63989
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

עד שמצאתי זוגיות מיוחדת הכל לא טוב בגלל גורמים חיצוניים בחיים, איך לחשוב חיובי?

אבודה בת 21 | כתבה את השאלה ב-25/03/15 בשעה 16:52

סוף סוף, אחרי תקופה ארוכה, אני סוף סוף מצאתי זוגיות מיוחדת. בדיוק את מה שחיפשתי. חיבור מדהים איתו.. בן אדם שיש לי שקט נפשי ואושר כשאני איתו.
הבעיה.. שעל פניו הכל נראה טוב ואני אמורה להיות הכי מאושרת בעולם.. אבל בגלל גורמים חיצוניים פשוט לא טוב לי בחיים.
אני נמצאת במקום שאני לא רוצה.. בתפקיד שאני לא ממצה את עצמי, כשכולם השתחררו ואני נשארתי בקבע במקום שאני לא רוצה. וככה ייראו 9 החודשים הקרובים עד שאני משתחררת.
אני לא רוצה לעבוד, לא עושה את המשימות שנותנים לי ופשוט שוקעת בתוך עצמי ובתוך התחושות הכבדות שאופפות אותי.
וגם המצב אצלו זה ככה.. לא טוב לו עם איפה שהוא נמצא ומה שהוא עושה.
אין לי כוח לאף אחד וכל מה שאני רוצה זה להתבודד ולהיזרק לבד באיזה מקום מבודד, לבכות, ולהתנתק מהכל.. השמחת חיים שהייתה כלכך אופיינית לי נעלמה ואין לי מושג איך להחזיר אותה.
באמצע השבוע אנחנו לא ממש מתקשרים וכל אחד שקוע בבעיות שלו.. ומקום המפלט שלי זה בסופשים כשאנחנו נפגשים ואלה הם רגעי האושר הקטנים והיחידים שלי.
אני פחדת שזה ישפיע על הקשר שלנו וכל מה שאני רוצה זה שהתקופה המסריחה הזאת תיגמר כדי שאני אוכל לשאוב שמחה ונחת מאיפשהו.. אבל אני לא רואה לזה סוף וזה שובר אותי.. שעד שמצאתי את הבנאדם המיוחד הזה והקשר המדהים שאף פעם לא היה לי.. עם אף אחד מהאקסים, אני לא יכולה להיסחף עד הסוף ולהיות מאושרת בגלל כל מה שמסביב.
אני לא יודעת מה לעשות.. ואני מפחדת שבסוף זה יתפרק בגלל המצב..
במקום להקרין את השמחה שהייתה כלכך אופיינית לי, אני רק מנסה להעביר את הזמן עם כמה שפחות שליליות ולחשוב חיובי בשביל לא לשקוע עוד יותר עמוק ביגון שלי..
מה לעשות כדי שזה ייפסק? ולהיות סוף סוף מאושרת ממה שמצאתי?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות