היי לכולם,
יש משהו שמאוד מאוד מפריע לי בעצמי וזה שיעור יתר. בין השאר, יש לי שיערות בלחיים, בפיאות וזה משהו שלא טבעי אצל בחורות, אני משתגעת מזה!
גם בחטיבה היו יורדים עליי בגלל זה, הייתי ממש מתביישת ונפגעתי ברמות... עד היום לא שכחתי מזה, זה מפריע לי.
אני מגיעה לשלב בחיים שבו אני רוצה לתקן את כל מה שהעירו לי עליו פעם ושירדו עליי בגללו וזה אחד מהדברים. ככה אני ארגיש יותר טוב עם עצמי והביטחון שלי יעלה יותר.
אני מפחדת ללכת עם שיער אסוף, אני כל הזמן בטוחה שמסתכלים לי לשם ונגעלים ממני, אפילו שאני לא בחורה מכוערת. זה לא משנה, זה מכער אותי. ודווקא משום שמסתכלים, אני מרגישה שישימו לב לזה וכבר לא יתעניינו בי.
אין לי מושג איך להסיר את השיערות האלה. ברור שלא אתגלח ולייזר אמרו לי שאני לא צריכה ושלא כדאי (הלכתי לפגישת ייעוץ והאישה אמרה לי שזה ממש דק ולא נוראי אז חבל שאעשה לייזר כי זה יכול להחמיר).
שמעתי על אפילציה, שזה בעצם הסרת שיער ע"י מחט חשמלית שמחדירים לעור. הבנתי שזה כואב ושמוציאים שיערה-שיערה, אבל שזה עוזר וטוב.
השאלה היא אם זה באמת טוב...מישהי עברה את זה? זה ממש כואב עד כדי כאב בלתי נסבל?
זה גודל שוב?
איך לדעת אצל איזו קוסמטיקאית לעשות את הטיפולים? (הבנתי שזה לוקח כמה פעמים עד שהשיערה מפסיקה לגדול).
יש לי עור בהיר ושיער שחור, הבנתי שזה משנה. אני מקווה שזה לא משאיר צלקות/סימנים/כוויות וכד'.
בבקשההה תעזרו לי...אני באמת לא יודעת על זה הרבה ומפחדת לעשות אצל מישהי שתשאיר אותי מלאה בצלקות או משהו. מפחדת שזה יתפקשש!
צריכה עזרה :(