היי, יש לי בעיה שמפריעה לי כבר שנים. אני לא מסוגל להתחיל עם בחורה בגלל הביישנות וחוסר הביטחון שלי. מאז שהתחלתי להתעניין בבחורות לא יזמתי קשר איתן. הייתי אומר לעצמי "לעזוב את זה" ושאין לי סיכוי עם אף בחורה. במשך שנים ניסיתי להדחיק ולהתעלם מהרצון והצורך שלי בקשר ובמגע. הייתי מתרחק מכל בחורה וכמעט ולא הייתי מדבר עם אף אחת. חשבתי שזה יפחית את הכאב וימנע פגיעות מיותרות.
בשנה האחרונה הבנתי שאני לא יכול להדחיק יותר את זה ושאני רוצה להשתנות ולהכיר בחורות, גם למטרת ידידות. הבעיה היא שבגלל כל השנים של החשיבה המעוותת, הפחד וההימנעות אני לא מסוגל לפנות לבחורה ולפתוח איתה בשיחה. אני אפילו קשה לי ליצור קשר עין עם מישהי שאני לא מכיר.
אני מסתובב בתחושה שמשהו אצלי דפוק או שבור. אני גם כועס על עצמי שלא עשיתי משהו לפני ושנתתי לזה להגיע למצב הזה. אני קרוב להתייאש לגמרי.
אז השאלה שלי אליכם, מייעצים יקרים, היא מה לעשות? איך להשתנות? האם בכלל זה אפשרי לצאת מזה אחרי 25 שנים בקונכייה?
אני לא מחפש להיות אחד מהבחורים האלה שיכולים להשיג כל בחורה. אני רק רוצה להיות מסוגל לתקשר ולהכיר בחורות.
אני רק רוצה להיות נורמלי.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות