שלום לכולם,
יצאתי לא מזמן ממערכת יחסים שנמשכה כחודש וקצת.
הכרתי בחור באפליקציה, הכול היה מדהים וקסום, הוא התאים לאופי שלי, נמשכתי אליו, הייתה לנו חשיבה דומה בקשר לעתיד והיה נראה שסוף סוף פגשתי מישהו שמוצא חן בעיניי ובאמת הולך לי טוב אחרי כישלונות רבים.
באיזשהו שלב הבחור אמר לי שהוא אוהב אותי וזה גם בנוסף לאמירות והצהרות מאוד רומנטיות שהוא עשה במשך כל הקשר הרבה יותר ממני.
מאותה נקודה זה הלחיץ אותי בטירוף והבנתי שאני לא מצליחה להרגיש כמוהו ושאני לא רוצה סתם לבזבז לו את הזמן.
בעיקר מה שחשבתי לעצמי זה שהוא בשל לזוגיות אמיתית ושכל אחת שתהיה איתו תזכה ואני שבכלל לא אוהבת אותו בחזרה אבזבז לו את הזמן.
נפרדתי ממנו.
הוא היה כועס ועצוב וככה התנתק הקשר.
עבר כבר חודש שלא דיברנו ואני כל הזמן חושבת שעשיתי טעות.
אני מרגישה שאיבדתי מישהו שיכל לחיות איתי חיים שלמים, להכיל אותי, לקבל את כל השריטות והבעיות שלי, לאהוב אותי ללא תנאים ובעיקר לעשות אותי מאושרת.
אתם חושבים שהיה שווה לבחון את הרגש מתפתח ? או שאם זה לא קורה מיידית זה לא יקרה בכלל ? הרי זה לא שלא נהניתי איתו פשוט לא הרגשתי כמוהו.
בנוסף עד כמה זה הזוי לבקש ממנו הזדמנות שנייה ? או פשוט לעזוב אותו ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות