אני בת 15 ולפני שלושה ימים הייתי עם חבר שלי ולא יודעת עד כמה אני עיכלתי את זה אבל שכבנ! אפשר לומר, לא הייתה חדירה עד הסוף אבל הייתה חדירה של בערך 8 סמ ואני מגזימה אני הולכת על המקסימום ,
לפני ששכבנו עשיתי לו ביד הוא גמר והחליף בגדים ניקה את עצמו וחזר ואז רק אחרי 10 דק בערך הייתה חדירה ללא קונדום אני כל כך מתחרטת על זה שזה היה בלי ואני יודעת להבא להשתמש אז נשים את זה בצד רגע ,
הבנתי שיש דבר כזה טיפות אהבה ושלא יודעים מתי הן יוצאות ושגם יכול להשאר שאריות מהגמירה שמלפני,
אני מאוד מודאגת לגבי זה ולא יודעת עד כמה זה רלוונטי אבל 4 ימים לפני האקט סיימתי מחזור ושלושה ימים אחרי האקט שזה עכשיו בעצם הלכתי לשירותים עשיתי פיפי וכשניגבתי יצא לי דם, לא המון אבל זה דם ואני לא יודעת מה זה ואם זה ביוץ או אם זה כי נקרע לי קרום הבתולין כי זה בדילאי של שלושה ימים ואני לא יודעת אם זה הגיוני אז אני אשמח לתשובות.
ועוד משהו זה שאני בדאגות לגבי הריון ובלאגנים וכל זה ואני לא יודעת עד כמה באלי להיות בהריון חחחחחח
הקטע הוא שאני לא יודעת אחרי כמה זמן נגיד אני יכולה לעשות בדיקת הריון כדי שהתשובה תצא אמינה כי בכל זאת הבנתי עד כמה אני לא כל כך מבינה בזה וכמה אני צריכה עזרה.
בבקשה תחסכו ממני תגובות של את בת 15 למה את עושה את זה, אפשר להביע דעה אם אתם עוזרים כי אני יודעת מה רוב הדעות לגבי זה ואני גם ככה מרגישה רע עם עצמי בגלל הגיל אז אשמח שלא תגיבו אם זה במטרה של להסביר לי עד כמה זה לא בסדר, יש לי את החשבון נפש שלי עם עצמי.
תודה למי שעונה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות