שלום,
אני בהתלבטות מבחינת המסלול הזה. האם שווה לי מבחינת הקבע והקורס ודין אישה כדין גבר להגיע לשם?
אני לא מצליחה למצוא שום דבר לגבי מה אני מקבלת משירות אחרי הקורס הזה חוץ מזה שבאתר צהל כתוב שהתפקיד נותן "ניסיון לאזרחות" ו"יכולת טכנית"
מה זה יכולת טכנית?
האם אני מתכנתת שם באיזשהו אופן? או שאני לומדת להרכיב מנוע?
זה בכלל מסלול טכנולוגי?
אני מוצאת באינטרנט רק שזה מסלול שקשור ל"איסוף מידע". זה אומר לי בדיוק כלום. גם תצפיתניות אוספות מידע, וגם סוכני שטח של השבכ.
לאיזו חברה אני אבוא ואוכל להגיד שיש לי 'ניסיון לאזרחות' מוסמך ב'איסוף מידע'?
לדוגמא, הקורסים שמגיעים אליהם דרך איתור גאמא די ברור מה ה"יכולת הטכנית" המדוברת, אפילו אם רק ברמת הכותרת שלה. לפני שהגעתי ליחידה כלשהי דרך גאמא אני יכולה בערך לדעת מה הדברים שסביר שאני אוכל להגיד לחברות באזרחות שאני יודעת אחרי שירות שם (מדובר ברמת הכותרת של הדבר שאני יודעת משירות שם). גם מהמיונים, וגם מהמידע המועט שיש באינטרנט. במסלול הזה פשוט כלום, אז למה אנשים בכל זאת הולכים לשם? והאם כדאי לי (אם מסתכלים *רק* על "היכולת הטכנית" וה"ניסיון לאזרחות")?
מצורף סקר אבל אין אפשרות להוסיף עוד אופציה חמישית, אז אפשר בתגובות -
אופציה חמישית: שום ניסיון טכני לא יהיה משם
ודבר אחרון - כששאלתי האם זה מסלול טכנולוגי התכוונתי לזה: מסלול הוא טכנולוגי מבחינתי *רק* אם יש תת קבוצה של הקורסים בתואר ראשון ושני במדעי המחשב שנלמדים בארץ שיש השקה נרחבת בין תת קבוצה של הנושאים בסילבוסים שלהם לבין מה שעוסקים בו במסלול (אפילו אם בקורסים משהו נלמד באופן תיאורטי ובמסלול עוסקים בו פרקטית, ולהפך).
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות