חוץ מ 2-3 ארוחות בשבוע בהם אני שותה כוס שתיה מתוקה אחת כל שאר הארוחות במשך השבוע אני שותה כוס אחת של משקה ללא סוכר. יש אומרים שיש בזה חומרים מסרטנים ואני חושב שזה דווקא בריא. זה גם מאוד משתלם, בן אדם יכול לשתות 50 בקבוקי ספרייט של 1.5 ליטר ליום והוא לא ישמין. רק כאשר אני מתארח במקום בו השתייה מוגשת בחינם אני שותה אבל ממש מעט, רבע כוס חד פעמית של שתייה עם סוכר רק בשביל הטעם, רק בשביל שייפסק לי הצמא כי באותו מקום אין לצערי שתייה ללא סוכר.
שוקולד ללא תוספת סוכר אני אוכל פעם ביומיים 7 קוביות והאישה שהייתה השמרטפית שלי כאשר הייתי ילד ועכשיו היא חברה של אמא שלי אמרה לי לאכול לכל היותר 3 קוביות, אבל אני לא מוכן לוותר.
חלבה ללא תוספת סוכר אני גם אוכל לפעמים, אומנם יש בה את אותו מספר הקלוריות
כמו בחלבה עם סוכר ואני בכלל לא מרגיש הבדל בטעם ומהחלבה ללא סוכר לדעתי גם אפשר לשבוע. מה שהכי מעניין בה הוא שיש בה 0.8 גרם יותר סיבים תזונתיים ל- 100 גרם מאשר בממרח החלבה עם הסוכר ובשני המוצרים הללו יש המון סיבים תזונתיים שזה דבר נפלא.
ככה גם ראיתי היום עם הלחם ללא תוספת סוכר - יש בו פחות 11 קלוריות ל- 100 גרם ממספר הקלוריות ל- 100 גרם שיש בלחם המוגדר קל בלבד. גם פה זה קצת הפתיע אותי.
גם בדנים 0 % שומן , סוכריות ללא סוכר, עוגת שוקולד ללא סוכר, גבינות יותר רזות ,פיתות מקמח מלא, ארטיקים ללא סוכר בטעם ריבת חלב או שוקולד ( אבל לא בטעם ווניל עוגיות - כי אפילו גלידה עם סוכר בטעם הזה אני לא אוהב ) אני לא מרגיש את ההבדל מאותם המוצרים עם הסוכר, עם הקמח הרגיל ועם יותר אחוזי שומן והם טעימים לי.
מה שכבר אני לא מוכן לגעת בו זה גלידות ללא סוכר או דלות שומן , קפה ותה עם סוכרזית ( בקפה אני גם לא אגע עם סוכר ואגע בתה רק כאשר אהיייה חולה ), קטשופ מופחת סוכר , ממרח שוקולד ללא סוכר, עוגיות ריבה ללא סוכר או תמרים ללא סוכר ועוגת תפוחים ללא סוכר וגם פיצה ללא גלוטן כמו שיש בלנדוור ( זו אותה פיצה שאוכלים בפסח ).
אני אוהב לגוון באוכל ולנסות מאכלים חדשים ואני הייתי רוצה לרכוש ממרח חלבה מלאה אבל אני מפחד לאהוב את זה, דבר שיגרום לי לרצות לאכול את זה שוב ושוב.
עצות והתייחסות לדברים הללו ? איפה אתם פוגשים את המוצרים ללא סוכר בחייכם ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות