אני בחופש דתל"ש וחדש בקטע עם בנות.
הורדתי את הכיפה לפני שנתיים ועד עכשיו לא יצא לי להכיר משהיא שבעניין שלי, ניסתי לדבר פה ושם אבלל נדחיתי
בשנתיים האלו סיימתי תואר מדעי וגם קורס קצינים, בסביבה הראשונה אין הרבה בנות בגילי ובשנייה יש וניסיתי אבל מאוד קשה כי אסור לעשות במפורש והרוב זה בנות מנוסות שאין לי מה לחדש להן.
כנראה שיש איזה בעיה בבגדים שאני לובש ובצורה שאני מדבר ומתנהג שדוחה נשים וכנראה גם מראה שדורש שיפור, למרות שהיום אני אתלטי ואין לי שניים עקומות או משהו
לפני חודש הגיע חיילת חדשה ליחידה שלי ואנחנו הרבה ביחד, אני סוג של אחראי עליה, לא בדיוק, אתם איך זה ביחידת מטה יש רס"ן ומתחתיו חיילים וקצינים.
היא מאוד יפה ולפי התמונות גם הייתה יפה ומחוזרת בתיכון, לא יודע עם היה לה חבר אבל יש תמונות שלה עם בנים ועם בן בנשף.
התחתי בנות פחות יפות שלא רצו
ככה שמבחינת זוגיות אני לא ברמה שלה.
אבל מצד שני אתמול כשיצאנו כמה חברים למועדון בשביל יום הולדת של חבר היא כל הזמן רקדה איתי וישבה עלי וצילמה מלא תמונות שלנו ביחד והעלתה.
קצינה שאיתי בענף אמרה לי להיזהר ושהיא "סתם משחקת בך".
תאכלס זה הגיוני.
השאלה אם גם המצב השני הגיוני ובחורה תרצה מישהו שבחורות שפחות שהן פחות ממנה לא רצו.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות