מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 3292
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

נמאס לי מההורים שלי

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-27/12/12 בשעה 20:12

אוף נמאס לי !!!!!!
אבא שלי התפטר מהעבודה שלו לפני מספר חודשים לא זוכרת כמה, והוא לא מוצא עבודה כך שהוא או בסידורים או בבית. ובגלל שהוא בבית הוא מכין לנו אוכל.
תמיד הוא מכין, כל המטבח נהיה מטונף. הוא קנה מלא עופות כי היה מבצע בסופר ומאז עוף זה כמעט הבשר היחידי שאנחנו אוכלים. אין כ"כ גיוון באוכל שלו. אני ממש לא מצפה לארוחות גורמה אלה בסך הכול לגיוון ועוד אומרים עליי שטוב לי יותר מדי וזה מעליב אותי:'( וכבר מלא זמן שעוף זה על בסיס כמעט יומיומי. אמא שלי אומרת שהוא מכין וטורח כאילו אני אשמה ואחר אני שומעת אותה אומרת לאבא שלי די ושיפסיק עם העוף. וזה לא רק בבעיות אחרות אלה בעוד מלא בעיות שהיא מאשימה אותי ואחר כך אותו.
מה שעוד יותר מעצבן אותי, זה שתמיד באה לאכול והוא כזה 'תני לי ציון' ו 'זה מתכון שלי (מתכונים שבכלל הוא מצא באינטרנט), אין כמו אבא שלך' וכל מיני משפטים בסגנון וזה מרתיח אותי. מי בכלל רצה שהוא יבשל?!
נמאס לי שהוא בבית. מאז שאני זוכרת את עצמי הוא היה חוזר מאוחר מהעבודה אחרי צהריים והולך לישון. מה קרה פתאום הוא מתייחס?!
והוא לא מתעניין בי בכלל. אמא שלי אומרת שהוא לא טיפוס כזה אבל מה, מי פה הבת ומי פה האבא? למה אני צריכה לרדוף אחריו? . אמרתי לו. הבנתי כבר ממזמן שהוא טיפוס שאומרים לו משהו וגם אם הוא משתדל, אין שינוי בכלל.
אמא שלי חוזרת מאוחר מהעבודה ומהלימודים, ואח שלי חוזר יותר מוקדם. אין יום בכלל שהוא לא מתעצבן וצועק.
אמא שלי כל הזמן צועקת שאנחנו לא מנקים ומסדרים ושהבית מטונף. היא חושבת שמשעמם לי. צועקת עלינו כל הזמן ואומרת שהיא מסדרת לי את החדר. אפשר לחשוב שבכלל רציתי.
אני לא הכי רואה אותה כמו פעם. כשאני קמה בבוקר אז אבא ואחים שלי בבית והיא כבר בעבודה.
אני מתגעגעת לימים שהיא הייתה מעירה אותי ולא מקרצצת לי במוח כמו אבא שלי.
מה שאני כתבתי כאן זה לא הכול, יש עוד כמה וכמה דברים.
אני לא אומרת שמחסירים ממני, אני רק אומרת שנמאס לי מדברים אחרים שקורים.
תגידו עלי שאני מגעילה, שאני אגואיסטית, שאין לי ערך לכלום, שהדור של היום הוא חרא של דור. אני אמרתי את שלי.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות