טוב אז היי, זאת פעם ראשונה שאני שאני כותבת באתר הזה או באתר כלשהו בכלל.
אז ככה אני לא אחפור יותר מידי.
אני מעשנת קנאביס במשך 5 שנים ובשנתיים האחרונות זה פשוט נהיה על בסיס יומיומי ורק באנגים. ברמה כזאת שלא הייתי מסוגלת פייסל זה לא היה משפיע עליי
בשנה האחרונה אני סובלת מהתפרצויות זעם קשות ברמה של אחד ההורים שלי או האחים רק זורק לי מילה או משהו ואני פשוט מתחילה בצעקות איומות ואני לא שולטת בזה בבקשה אל תשפטו אותי.. אני כותבת לכם את זה כאן עם דמעות כי אני פשוט חסרת אונים כבר.
היום קמתי בבוקר והחלטתי שאני מעיפה את המכשיר ואת כל הפרחים שנשארו לי ומפסיקה לגמרי. זה צעד שהכי פחדתי ממנו עד היום אבל הגעתי למצב שהמצב הנפשי שלי ממוטט. בקיצר אני רק צריכה שתרגיעו אותי קצת כי אני באמת מפחדת מעוד חצי שעה נגיד שההשפעה של הראש האחרון שעשיתי תרד לי ואז אכלתי אותה ומי שתלוי בקנאביס יבין אותי.. זה פשוט להתחיל לבכות ולצרוח מזה שאין לך את הירוק ועוד בכלל שעכשיו אין לי כסף לזה וזרקתי את כל מה שנשאר לי .. קיצר אני מאכילה את עצמי תסביכים עכשיו בבקשה תעזרו לי!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות