זוגיות זוגיות
 
שאלה 320441
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

איך אפשר להכיר מישהו?

בנני בת 25 | כתבה את השאלה ב-06/03/21 בשעה 18:46

אני אומנם לא ממהרת או לחוצה לגבי זה ודיי חייה את חיי.
אבל בחיי היום יום שלי אין לי יותר מידי דרכים להכיר מישהו,אני עובדת וחוזרת הביתה זה פחות או יותר השיגרה שלי ואם אין סגר אז פעם ב..נפגשת עם חברה לאכול משהו בחוץ אבל גם בפעמים האלה שיוצאות לא ניגשים אלינו ביכלל ( חייבת לציין ששתינו ממש לא נראות רע ). וגם בגלל המצב אני בעיקר בבית של חברות . אנחנו עכשיו סוג של יוצאים מהסגר והכל אבל עדיין זה מרגיש לי כאילו אין אופציה בשום מקום. מעולם לא הייתי בזוגיות רצינית,הייתי מאוהבת פעם אחת אבל זה היה במכר מהעבודה ובמשך שנה!! הסתרתי את זה ואכלתי את הלב!! לא סיפרתי לו כי היו כל מיני סיבות שמנעו מימני . כל בחור במהלך חיי שהייתי דלוקה עליו לא התחיל איתי (בחורים שהכרתי מרחוק/קרוב בסביבות עבודה,בית ספר,צבא).
ותמיד התחילו איתי בחורים שרחוקים כלכך מלהיות טעמי שאפילו הזדמנות לדייט אחד לא נתתי להם (אני לא נואשת) .
אין לי בסביבה אפשרות להכיר ..לא חברים של חברים ולא בעבודה אני עובדת כרגע בעבודה שיש שם רק נשים ..
ניסיתי אפליקציות הכרויות וזה פשוט לא מועיל בשום צורה וההפך גרם לי לאבד לגמרי תיקווה,בנוסף לזה אני גם לא יהודיה כך שהאופציות שלי מצטמצמות משמעותית !!! (לא ערביה) כך שאין לי אפילו מגזר לחפש בו חוץ מגברים במצב שלי.
למרות שלא הייתי מעולם בזוגיות רצינית עם אהבה אני יודעת שאני בן אדם זוגי,לא חסר לי שום דבר בחיים אבל הייתי שמחה שיהיה לי פרטנר להנות איתו מהמסע הזה ושיהיה החבר הכי טוב שלי.
אני בחורה דיי מינית אז זה עוד יותר מקשה עליי כי יש אנשים שיכולים לעשות את זה פעם בכמה חודשים ומספיק להם אבל אני פשוט לא יכולה !! לא יודעת איזה תשובה או עצה אני מחפשת..

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (10) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות