היי כולם, בבקשה תעזרו מי שיכול אני מאוד אעריך את זה
אני גרה בקיבוץ ולפני כשנה בערך עברה משפחה חדשה לקיבוץ והם השכירו את הבית שלידינו, הבית צמוד לבית שלנו והחלון בחדר השינה שלי מרחק כמה מטרים בודדים מהמרפסת שלהם.
כמה חודשים אחרי שהם עברו פרצו להם לבית אז הם החליטו להביא כלב שמירה, דוברמן משולב עם רוטווילר, בהתחלה הכל היה טוב ויפה עד שהכלב התחיל לנבוח בלי סוף, עכשיו אני לא אחת שתתלונן על כלום, בכלל לא, אבל הכלב נובח מסביבות 3 לפנות בוקר עד לפחות 11 כל יום!! כמו שאמרתי החלון שלי נמצא מטרים בודדים מהמרפסת שלהם ככה ששומעים את הנביחות כל כך חזק מהחדר שלי עד שזה נשמע כאילו הוא נמצא איתי בחדר! אפילו האחים שלי התלוננו על הנביחות והחדרים שלהם בקצה השני של הבית!
ביקשנו מהם כבר שלוש פעמים לטפל בזה וכל פעם הנביחות הפסיקו לשבועיים או פחות וחזרו.
עכשיו בגלל שאנחנו מקיבוץ וכולם מכירים את כולם וכו.. להורים לא נעים להזמין משטרה או משהו בסגנון אבל זה פשוט בלתי נסבל! לא ישנתי כמו שצריך כבר יותר מחצי שנה!
בהתחלה סבלתי בשקט אבל זה פוגע לי באורך חיים אני בקושי ישנה כל לילה
בבקשה שמישהו יעזור לי מה עושים במקרה כזה??
רק רוצה לציין שיש להם בית עצום ויש עוד המון מקומות אחרים שהם יכולים לקשור בהם את הכלב, פשוט לא אכפת להם!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות