זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

האם אני הבעיה?

אנונימי בן 21 | כתב את השאלה ב-22/09/20 בשעה 18:01

שלום לכולם, קודם כל הקדמה קצרה עלי
אני עכשיו כבר מעל שנתיים בצהל, הרבה מאוד פעמים שאמרו לי שאני נראה חמוד עם עיניים מדהימות גוף אטלטי ואחלה שיער(הבנתם תקטע, סהכ נראה די בסדר), אני סבבה לגמרי עם בחורות אבל אני לא מתחבר לכל אחת עכשיו שנראית טוב אלה אני יותר מסוג שאנשים שמעדיף להכיר את הבחורה ואז אני יותר יודע אם אני מעוניין או לא.... זה אולי הסיבה גם למה אני עדיין לא הצלחתי להיכנס לקשר רציני אף פעם ולא יצא לי להתנסות עם מישהי... כי אני לא מסוגל לצאת עם מישהי עם אישיות לא משהו שתגרום לי להרגיש לא נעים

לפני חודשיים הגיעו אלינו לבסיס מחזור חדש, ואחת מהן הייתה ממש חמודה ואמרתי לעצמי שאני רוצה לנסות להכיר אותה, לאחר כמה ימים אני התחלתי לדבר איתה קצת להתעניין, והיא גם דיברה איתי והשיחות בניינו היו מאוד טובות.
במשך תקופה של חודש ימים הייתי יושב ומדבר איתה שעות, וגם היא הייתה מקריבה משעות השינה שלה בשביל לשבת ולדבר איתי ולשתף אותי במה שהולך אצלה גם חברתית וגם משפחתית, וכנל אני שיתפתי אותה עם מה שהולך אצלי בחיים.
סהכ היינו בקשר מעולה+, ויצא לנו לצאת פעם ראשונה מחוץ לבסיס עם עוד 3 חברים מהבסיס, וביציאה שלנו גם היה לנו הרבה שיח אחד עם השני הרבה מגע חיבוקים נשיקות בלחי וכו.
לאחר היציאה שלנו עדיין היינו מדברים אבל הרגשתי ממש מחובר לבחורה והיה לנו כל כך הרבה נושאים משותפים וגם עבר יחסית דומה, וזה היה הרגע שרציתי לקחת אותה לשיחה ולהגיד שאני רוצה שנצא ביחד רק שנינו( ובלב לקוות שנוכל לקחת את זה לשלב הבאה של זוגיות במקום חברים טובים).

אבל היא אמרה שגם היא רוצה לדבר איתי, התיישבנו ביחד רק אני והיא רחוק מכולם ונתתי לה לדבר ראשונה, היא אמרה שממש כיף לה איתי ואני בחור נהדר וממש חמוד, אבל היא ראתה שאני מתחיל לפתח רגשות כלפיה והיא רצתה להפסיק את זה לפני שזה יתפתח יותר מכיוון שהיא מפחדת מזוגיות, והיא הייתה בזוגיות עם בחור אחד וגם זה היה שום דבר מכיוון שהיא לא הייתה מתייחסת אליו והרגישה רע כלפיו ופשוט נפרדה ממנו.
ובגלל שאנחנו 10/4 במוצב קטן שבוא כולם רואים את כולם 24/7 היא לא רצתה שזה יתפוצץ בנינו ואז יהיה לא נעים ונפסיק לדבר ולא יהיה לנו כיף כמו שכיף לנו כבר איזה חודש וחצי.

קיבלתי את זה בהבנה, כמובן שהייתי מבואס מאוד מכיוון שבאמת התחברתי לאישיות שלה ולא דווקא למראה שלה וממש רציתי לשתף את האהבה שלי איתה וסוף סוף להיות בזוגיות עם מישהי.

לאחר מס' ימים הבחורה פשוט התחילה להפסיק להתעניין בי, וזה מצב חד כיווני כזה שבו לא יהיה בנינו שיחה אלה אם אני שולח הודעה ראשון ואז משם מדברים.
כאשר אני רציתי לשבת בחוץ וסתם לדבר איתה להשלים פערים וסתם כמו חבר טוב לשאול לשלומה, תמיד היא ללא חשק או שלא רוצה או שהיא תבוא לשבת איתי אבל ברגע שמישהו יתקשר אלי או ידבר איתי היא ישר תלך על ההזדמנות של "יש לך עם מי לדבר אני הלכתי לעשות א,ב,ג".

בזמן הזה כמה ימים עברו שהיא לא תדבר איתי בכלל, ושיתפתי חבר טוב שלי בחדר את כל הסיפור שהיה לי איתה, אבל לצערי גיליתי שהיא כן התחילה להסתובב הרבה איתו ולדבר איתו ולהיפגש ולשבת איתו אפילו עד 1 בלילה.

וכששאלתי אותה למה היא לא מדבר איתי היא אמרה שזה דעך בנינו ושאין לנו מה שהיה.

ועכשיו אני פשוט נמצא במצב המביך הזה שאני לא יודע איפה טעיתי או איך פישלתי שבחורה שהייתי יושב שעות איתה והיינו משתפים אחד את השני את הסודות שלנו ואפילו מדברים על המשפחות שלנו ומכירים אחד לשני את החברים הכי טובים שלנו. ועכשיו גם כשאני מנסה הבחורה פשוט לא מוכנה אפילו לגשת אלי וסתם לדבר איתי, ולא רק שהיא סירבה להיות ביחד איתי( וזה בסדר זאת הרי החלטה שלה) עכשיו אני גם מאבד חברה ממש טובה שיודעת מה אני מרגיש כלפיה אבל פשוט לא אכפת לה.
אבל לדבר עם החבר הטוב שלי מהבסיס היא לא תהסס ותלך לדבר איתו...

נכון לעכשיו אחרי שיחות עם חברים טובים ומשפחה, קיבלתי החלטה להתרחק ממנה אבל עדיין לדבר איתה מידי פעם שיוצא לנו להיפגש פנים מול פנים בבסיס (בסגנון של היי, שלום).

אבל עדיין אני בתחושה מעיקה של איפה אני טעיתי בכל הסיפור הזה ומה עשיתי לא נכון....
הייתי מתעניין בה, דואג, נחמד, תמיד מעודד אותה כשהיה לה ימים קשים, שולח הודעות לילה ובוקר טוב, וכמובן גם הייתי נותן לה את הספייס שלה...

אך אחרי כל זה נראה שעדיין פישלתי איכשהו ואני לא יודע איפה, ואני מתחיל להרגיש שאני מאבד חברה כל כך טובה ואיך לי מושג איך לתקן את זה, כי גם לנסות לדבר איתה לא מצליח לי.
(לפרוטוקול אותו חבר שמדבר איתה, ממש לא מזמן יצא מזוגיות של כמה שנים והוא באמת חבר מעולה ואני יודע שלא יהיה בניהם משהו, ושאלתי אותו אם הוא יכול לבדוק מה קרה ביני לבינה).
ואחרי יום הוא אמר שהוא דיבר איתה והיא אמרה לו שהיא לא מתעלמת ממני ולא קרה כלום בנינו, אבל אני מנסה ליצור איתה דו שיח והיא כל פעם מתעלמת או מסיימת את השיחה שלנו אחרי משפט שתיים....

ואני פשוט לא יכול להבין מה הסיטואציה פה

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (14) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות