זוגיות זוגיות
 
שאלה 300276
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

נפרדו כי גיליתי שהוא התחיל עם אחרות, איך ממשיכים הלאה?

אנונימית בת 33 | כתבה את השאלה ב-17/08/20 בשעה 21:27

היי לכולם.
לפני מספר ימים אני ובן זוגי בשנה וחצי האחרונות נפרדנו. נפרדנו כי גיליתי שהוא התחיל עם בחורות אחרות בזמן שהוא איתי. אין לי מושג אם אחת השיחות הבשילה לפגישה במציאות. הוא טען שלא. ובאותו יום שנינו בכינו.
היה לנו קשר רצוף עליות וירידות והוא אמר לי רהרבה פעמים שהואלא בטוח בזוגיות שלנו. כמובן שאחרי הגילוי נפרדנו והתמוטטתי לגמרי. עבר כבר יותר משבוע והוא לא ניסה ליצור איתי קשר. לא ניסה להתצל ולא לחזור אלי בחזרה. ברגע של חולשה, אני שלחתי לו הודעה והוא השיב שאומנם קשה לו, אבל הקשר בינינו אף פעם לא היה טוב ועדיף כך.
חשוב לי לציין שנתתי את כל כולי בקשר ואהבתי ודאגתי לו כמו שבחיים לא אהבתי ודאגתי.
אז איך ממשיכים הלאה? אני יודעת שהוא עשה לי דבר שלא יעשה ושהוא לא מראה אלי אכפתיות, אבל נורא קשה לי. אני הרבה חושבת עם עצמי אם אני בכלל יכולה לחזור אליו אחרי מה שהוא עשה ואם בכלל אפשר לשקם זוגיות אחרי דבר כזה. מכאיב לי שאני בכלל נותנת למחשבות האלה לצוץ בראש בזמן שאני אמורה לשנוא אותו הכי בעולם ובזמן שהוא ממשיך לתת לי סיבות לשנוא אותו. ההיגיון אומר לי שהוא עושה לי את הטובה של החיים בכך שהוא לא מנסה לשקם את מה שנשבר, אבל הלב עדיין מחכה להודעה ממנו.
האם יש לי למה לצפות בכלל? ושאלה לגברים שעשו וחוו סיפור כזה - במידה והוא כן בסוף ירצה לחזור לחיי, האם הוא יעשה לי את אותו דבר? האם הוא אף פעם לא יהיה נאמן?
ברור לי שכולם יכתבו לי שאני פשוט צריכה להמשיך הלאה. אבל השאלות האלו לא נותנות לי מנוח.

האם הוא יחזור?

לא. הוא לא אוהב אותך וכבר מזמן המשיך הלאה
 
60
כן. אבל רק מתי שישעמם לו והוא יעשה לך את זה שוב
 
7
כן. אנשים מסוגלים להשתנות
 
2
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות