לפני 5 שנים בערך.. היה לי מקרה מאוד לא נעים עם קרוב משפחה.
הוא היה בטוח שישנתי ונגע בי במקומות שהוא לא אמור להגיע.. לא הגבתי הגוף שלי לגמרי קפא ההיתי בהלם שזה קרה בכלל . אחרי שכביכול התעוררתי הוא התנהג והיחס אליי בצורה רגילה .
עברו 5 שנים מאז. המון זמן ומבחינת הגיל זו התקופה שאתה בונה את עצמך הכי הרבה. המון דברים השתנו אצלי, חוץ מזה. זה לא מרפה ממני.
אני במערכת יחסים מעל לשנה וחצי.. עם בנאדם מדהים. הוא כמובן יודע על המקרה שהיה לי .. מאוד קשה לי להגיע לאינטמיות איתו .
זה או שאני בוכה באמצע או שאני נלחמת בעצמי וסובלת בשקט . אני לא מצליחה להנות מזה זה סתם כואב ולא נעים לי. אני מרגישה סוג של אונס בכל פעם. אבל זו תחושה מעורבת של סבל והנאה. אני אפילו לא מצליחה להבין מה אני מרגישה
יצא לי לדבר איתו על התחושות שלי על מה אני מרגישה. הוא באמת ממש קשוב לי ולגוף שלי זאת אומרת שגם שאני לא מביעה התנגדות הוא מרגיש שלא נעים לי יותר.
איך אני מתנתקת מהתחושות האלה ? איך אני ממשיכה הלאה? זה מעסיק אותי כי זה משהו שמפריע לי ביום יום, בזוגיות , בהכל.
לדבר ? כבר דיברתי.. עם החבר , עם אמא , חברות , עמותה כלשהי שמעסקת בזה. זה לא זה. לא עזר לי.
אני לא רואה אותו יותר מידי כי המשפחות קצת בסכסוך, מחקתי כל מה שקשור אליו, את המספר שלו מחקתי אותו מהפייסבוק. לא מדברת איתו , לא פונה אליו בכלל. גם שכהוא מדבר איתי אני לא מראה התעניינות בכלל . להגיד לו שהייתי ערה ולפתוח בפניו לא בא בחשבון בכלל מבחינתי.
צריכה את עזרתכם, אני באמת מרגישה אבודה כבר.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות