אני מנסה להבין למה אנשים קוראים לפיצה ג'אנק פוד. אני מכין את הפיצה ככה:
מרדד את הבצק למצב שטוח, מורח בשכבה דקה מאוד של שמן זית, מעליו רוטב פיצה (עגבניות עם בזיליקום) ומעליו פטריות, טונה, או זיתים ואז גבינת מוצרלה.
תכלס, רכיבים רגילים של ארוחת ערב רגילה. הבצק הוא לא שומני מדי והערכים התזונתיים שלו הם בערך כמו של פסטה. התוספות הם בערך כמו פסטה.
אז יש בזה כמעט אפס סוכרים פשוטים, יחסית דל שומן ומכיל מעט חלבון והרבה פחימות. לא מזון בריאות דיאטטי, אבל גם לא מפלצת.
אז מה הסיפור נגד פיצה? למה אומרים שזה ג'אנק פוד? כולו בצק עם רוטב עגבניות וגבינה. וזה לא שיש עליה איזה קילו גבינה, כולו שכבה דקיקה, 20 גרם גג. וגם זאת מוצרלה, לא משהו שומני.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות