היי, מאז שאני זוכר את עצמי הייתי בתת משקל, אני נמצא בתת משקל לפחות 10+ שנים, אין לי הפרעת אכילה - אני אוכל טוב, לפעמים אפילו יותר מהממוצע (בעיקר כשסבתא מכינה אורז אדום ושעועית, אי אפשר שלא לחסל את כל הסיר) לפי מה שהרופאה שלי אמרה זו הגנטיקה שלי.
אני שוקל 35 ק"ג על גובה 1.60
bmi שלי בערך 13.5-14.5
אני לא נראה כל כך רע, אנשים בשוק שהם שומעים שאני שוקל כל כך מעט, הרוב חושבים שאני לפחות 43-5
מה שכן יצא לי לקרוא הרבה כתבות בגוגל והיה רשום שמצב כזה הוא מסוכן מאוד, היו כתבות שהראו שאנשים מתו במצבים כאלו בגלל סיבוכים של התת משקל, ואני ממש לא רוצה למות.
עכשיו נכנסתי ממש לפאניקה ולחרדות, הרי אני מרגיש ממש בריא, אנרגטי, שבע, ואני גם גבהתי בזמן האחרון - הכל בסדר איתי, הבדיקות דם יצאו תקינות, אני הולך לבית ספר, נפגש עם חברים, משתתף בשיעורי ספורט - ממש כמו נער רגיל.
מה אתם מציעים לי לעשות? האם אני צריך להיכנס לפאניקה? אני ממש ממש לחוץ ולא מצליח להירגע, אני נמצא בחרדות ומפחד שפתאום אמות מוות פתאומי (אני יודע שזה נשמע מצחיק ומוגזם, אבל אני באמת בפאניקה).
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות