היי,
יש לי צורך להוציא קצת החוצה ולשתף את החוויה שלי בשנתיים האחרונות.
אני בן 32, מהנדס בניין בהכשרתי, התחלתי לעבוד כמתכנן במשכורת נמוכה מאוד, עשרה חודשים, עברתי למשרד אחר שלושה חודשים, התפטרתי ועסקתי במסחר דיגיטלי חצי שנה, חזרתי לעבוד כמהנדס שוב לעוד תשעה חודשים, התפטרתי והתקבלתי לאחת מתוכניות ההסבה להייטק ולאחר חצי שנה עזבתי.
התקופה הזאת דרשה ממני המון אנרגיות ומוטיבציה פנימית, התמודדות עם עליות וירידות, גמישות ויצירת חלומות חדשים.
מה שאני מרגיש היום זה שאני מאוד רוצה להיות עצמאי, להשפיע על ההכנסות שלי, לעבוד בתנאים שלי, ולמצוא את התחום שתהיה לי תשוקה אליו, אני רוצה יותר אינטראקציה עם אנשים, יותר מעורבות עסקית ובקיצור לנווט את עצמי ולא להיות מובל ע"י מעסיקים בלי שום יכולת לקבוע שכר שונה בסוף כל חודש ולהישאר בורג קטן.
כרגע אני קצת תקוע מחשבתית, לא עובד, משתדל לעבוד על עצמי בפן המנטלי (NLP וכדומה) ולייצר רעיונות חדשים ואומץ לעשות את הצעד הבא.
הייתי שמח לשמוע ממכם מה אתם חושבים, הצעות נוספות, רעיונות שונים איך אפשר להתקדם מפה הלאה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות