אני בן 28 מירושלים, הומו בארון ובתול.
אני מרגיש שאני בגיל ממש מבוגר בשביל להיות עדיין בארון ובתול, והעניין הוא שאני אפילו לא בא ממשפחה חרדית או דתית, אבל ההורים שלי מאוד שמרנים ואני גר בעיר מאוד שמרנית (ירושלים) ואני חושב שזאת הסיבה העיקרית לזה שעד עכשיו פחדתי לצאת מהארון.
אמנם יש לי חברים שהם מאוד ליברלים ואני בטוח שהם יקבלו אותי, אבל תמיד פחדתי לעשות את הצעד ולספר למישהו שאני הומו.
לאחרונה התחלתי לחשוב שאם אני אעבור לתל אביב, וכל הסביבה שלי שם תהיה הרבה יותר פתוחה ומקבלת, ויהיו הרבה אנשים כמוני, אז יהיה לי יותר פשוט גם לצאת מהארון. וגם אם לא לצאת מהארון אני תמיד רציתי לפחות להתנסות במין, וזה משהו שאני חושב שיהיה לי הרבה יותר קל להשיג בתל אביב מאשר איפה שאני עכשיו (במיוחד שאני גר אצל ההורים).
השאלה היא אם אעבור לגור לבד בתל אביב, זה באמת יכול לעזור לי להשתחרר מהפחד, ולהתחיל להתנסות עם גברים ולהכיר חברים חדשים בלי מסכות, או שזה לא באמת יעזור ואני צריך לחשוב על משהו אחר?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות