שלום לכולם!
אנסה לכתוב את זה כמה שיותר מתומצת.
לפני כמה שבועות יצאתי מקשר ארוך וכואב שנמשך במשך שנתיים בערך - עם הרבה מאוד פרידות באמצע ואגו, אכזבות וכעס שלאט לאט מתחיל להרפות.
אחרי הפרידה מהאקס יצא שהתחלתי לדבר עם מישהו חדש, בחור בוגר ורציני שלא התכוונתי בכלל לפתח איתו איזשהו קשר, אבל פשוט יצא שהתחלנו להתכתב ולדבר... הבהרתי לו שאני עדיין בשלבי התאוששות, ולמרות זאת הוא כיבד ונתן לי את הספייס שלי, ורק שבועיים בערך לאחר מכן יצר איתי שוב פעם קשר באמירה שהיה לו כיף לדבר איתי ושהוא לא רוצה לנתק קשר.
אני מאוד מאוד מחבבת אותו ורוצה להיפגש, אבל מפחדת להתאכזב שוב פעם או להיפגע! הוא עושה רושם של בחור רציני יסופר מכבד, ואני כבר לא רגילה ליחס כזה, ומפחדת שברגע שזה יתקדם אני פתאום אכנס לאיזשהו לחץ כזה, למרות שהבהרתי שאני רוצה לקחת את הדברים באיזי.
מה אתם חושבים? זה מוקדם מדי? אשמח לשמוע דעות ניטרליות ומועילות, כי רוב החברות שלי לא ממש מבינות אותי, הן יותר בקטע של סטוצים ולחיות את הרגע בלי לחשוב יותר מדי, אבל אני מאז ומתמיד לקחתי דברים קטנים כאלה ברצינות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות