אין יותר מידי מה לחפור
פשוט כל היום כואב הראש, כואב הגרון בצורה שאני לא זוכרת אם הכרתי בכלל וכלום לא עוזר! וואלה נשבעת לכם, רק מהבוקר אני שולחת את הבן זוג שלי לקנות דברים שלא חשבתי שאני צריכה בדירה!
בהתחלה אמרתי לו תביא דבש, בלעתי כפית, החמיר לי הכאב.
אח"כ שמתי מלח במים חמימים וגירגרתי, הקל עליי בקטנה למשך פחות מעשר דק׳.
טוב, אמרתי לו תעשה לי מרק כתום! הביא את כל המצרכים ועוד קנה כלים חחחחח, סתם אכלתי ממש בקטנה ועזר לי גם חמש דק׳.
הוא יצא מהבית אמרתי לו תביא שמן אורגנו "תרופת הקסם", עיזבו שזה היה סיוט חריף לשתות את זה... זה כמובן גם לא עזר לי בכלום.
עכשיו הוא הכין כוס תה עם ג׳ינג׳ר, דבש, לימון ושם טיפה אחת מהאורגנו הזה... קודם כל וראשית! עליי לציין שהטעם נורא ואיום. וזה לא עוזר!!! לא לשתי שניות אפילו!!
אני סובלת! סוכריות מציצה ללא מרשם זה אכזבה דיי חלאס ניסיתי הכל והכי מפחיד אותי שאני לא מצליחה לאכול כבר 4 ימים בגלל הדבר הזה ואני גם ככה בתת משקל אז מה יהיה??
קיצר בסוף כן חפרתי. סליחה מראש ותודה לעונה שיביא לי איזה טיפ מפחיד שהוא שתה X וצמחו לו כנפיים או לפחות הכאב גרון עבר לשעה.
נ.ב.
בבקשה בבקשה בבקשה לא לכלול בתגובות את המוצר ׳שום׳ אני אעדיף למות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות