הורות ומשפחה הורות ומשפחה
 
שאלה 246789
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אמא שלי תוקפת אותי בגלל היחס שלי לתינוק שלי. זה מגיע לי?

מישהי בת 22 | כתבה את השאלה ב-13/02/19 בשעה 21:53

אני בת 22 ויש לי תינוק בן 8 חודשים. אני נשואה כמובן.
לפעמים אני אמא עצבנית אבל ברוך ה' אני מעולם לא פגעתי בו או צעקתי עליו או משהו כזה... אני תמיד מדברת אליו יפה בעדינות או לכל הפחות לא מוציאה את העצבים שלי עליו.
אני מודה שאני מתעצלת לפעמים להחליף לו טיטול ולהאכיל אותו בדיוק בזמן(במיוחד כשאני עייפה וצריך להכין לו בקבוק. הוא לא יונק)אבל בעיקרון הוא נראה תינוק שמח והוא דיי גדול לגיל שלו וקצת שמנצ'יק.
אמא שלי תמיד אומרת לי שאני "אמא רעה", "גועל נפש של אמא", ו"עם אמא כמוני עדיף להיות בלי אמא". והיום הייתי בבית של ההורים שלי והתינוק שלי בכה ולא ידעתי למה(הוא לא היה רעב או משהו) ואני גם חולה בוירוס ובעצמי לא מרגישה טוב(אבל התינוק לא חולה ב"ה) והנחתי אותו על המיטה ואמא שלי נכנסה לחדר וקיללה אותי ואמרה ש"צריך לפנות לרווחה" דהיינו שאני לא מטפלת בו והוא בוכה, אחרי זה הוא נרגע וניסה לישון ואז אמא שלי עוד פעם נכנסה לחדר וצעקה עליי והוא שוב התחיל לבכות, אני כל כך כעסתי עליה בלב שלי אבל לא אמרתי כלום כי אני חוזרת בתשובה ולפי ההלכה היהודית צריך לכבד את ההורים ואסור בשום פנים ואופן לקלל אותם, ההורים שלי הם חילונים. אחרי זה היא הלכה ושמתי לו קצת שירים והוא נרגע והלך לישון. יש לציין שגם אחיות שלי תוקפות אותי ויורדות עליי שאני אמא רעה וגם אבא שלי(הן בנות 17 ו8). אמא שלי (וגם אבא שלי)בעצמה הייתה מרביצה לי ומקללת אותי כל הזמן וכל החיים לפני שעזבתי את הבית, וכמובן שהבטחתי לעצמי לא לעשות את הטעות המרה הזאת עם ילדיי . מעולם לא היו לי יחסים טובים עם אמא שלי. יש לציין שאני תמיד שותקת לאמא ואבא שלי(גם כשהייתי חילונית) ואילו אחותי בת ה17 צועקת עליהם ומדברת אליהם בחוצפה ורבה איתם ובכל זאת כולם מוציאים את העצבים שלהם עליי ולא מדברים איתה כלום כשאני אצלם. אני לא "אמא רעה". בסדר נו, אולי אני קצת עצלנית לפעמים, אבל אני מתייחסת אל הבן שלי באהבה ואפילו כשהיו מצבים שהייתי ממש עצבנית או בדיכאון או משהו כזה תמיד השתדלתי להתנהג איתו בסבלנות, וזה קשה כי אני מרגישה שבגללו אני נאלצת לספוג את כל המתקפה הזאת(דהיינו שבגלל שיש לי אותו, אז כולם מצערים אותי והוא כביכול הגורם לסבל שלי). אבל להגיד עליי שאני אמא רעה? מה כבר עשיתי שמגיע לי כזה תואר?
אתם חושבים שמגיע לי שאמא שלי (או מישהו אחר) תתייחס אליי כך?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות