היי, אין לי אינסטגרם עם תמונות ( רק תמונה אחת מהיסודי.. היום אני חיילת) ובפייסבוק אני לא פעילה, אין לי אפילו תמונת פרופיל או תמונות שאנשים אחרים תייגו אותי מה4 שנים האחרונות.. בגדול אין לי בעיית חברתיות אלא פשוט לא אוהבת להצטלם, לא אוהבת את התמונה שיוצאת, הביטחון העצמי שלי די נמוך במיוחד כזה מגיע לגברים.
מרגישה שסגרתי לעצמי דלת לעולם החברתי.
וגם אם אפתח עכשיו אינסטגרם זה ירגיש לי ממש מוזר כאילו אנשים שעדיין עוקבים אחריי בטעות מפעם יעשיו אנפולואו וגם לא יהיו לי לייקים וזה יהיה מביך ברמות.
נראה לכם שזה משהו שיפגע לי בסיכויים עם גברים? זה נכון שלא חייב להיות פעילים לגמרי אבל כן כדאי שתהיה אפילו תמונה או שתיים או תמונת פרופיל בפייסבוק.. אבל אני פשוט לא אוהבת להצטלם ובטח שלא להעלות תמונות. מרגישה שאם אני לא בפייסבוק ובאענסוגרם אז לא יודעים מי אני, כביכול לא קיימת ולא שמעו עליי וגם אי אפשר ככ להכיר אותי אם אני לא נמצאת בשום מקום. גברים בגילאי ה20 ו.. יפריע לכם אם הבחורה שתכירו לא תהיה עם אינסטגרם או פייסבוק ולא תעוף על להצטלם כל רגע?יוריד לכם מימנה? נראה לכם זה משהו שמפחית משמעותית את הסיכוי לזוגיות/היכרות עם בנים? נגיד ואני מכירה מישהו חדש אז אין לו איפה לחפש אותי וזה אוטומטית מוריד ביטחון ומביך ומצביע על חוסר ביטחון עצמי.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות