זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

חבר שלי מדבר עם ידידה מהלימודים!

לולה בת 25 | כתבה את השאלה ב-21/03/14 בשעה 16:20

אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד. לפני כמה חודשים מצאתי תיקיות עם תמונות פורנו של כל מיני בחורות במחשב של חבר שלי. אני חייבת לציין שאז זה באמת היה במקרה ולא בכוונה של לחטט, אלא חיפשתי תמונות שלנו בתיקיית התמונות שלו, וליד התמונות שלנו היו גם התמונות האלה. זה קרה כשהייתי לבד בדירה שלו, והיה לי זמן לשבת עם עצמי לעכל ולהגיע למסקנה שאין לי הרבה מה לעשות עם זה, ולהזכיר לעצמי שככה זה גברים וכולם צורכים פורנו ברמה זו או אחרת, עם כמה שזה מפריע לי ופוגע בי- זו המציאות. כמובן שלא דיברתי איתו על זה ולא יצאתי עליו או משהו כזה.
מאז לפעמים אני נכנסת לו לתיקייה הזו, סתם לראות מה השתנה ואיזה סגנון בחורות הוא אוהב. העניין הוא שבפעם האחרונה שנכנסתי לפני יומיים ראיתי שם תיקייה שלמה של תמונות של ידידה שלו מהלימודים שהוא ברר בקפידה מהפייסבוק שלה, תמונות עם בגד ים וכאלה, ולא תמונות פרובוקטיביות, אלא תמונות די תמימות ורגילות מנופש וכו'. מדובר בבחורה ממש ממש יפה שהיא בול הטעם של חבר שלי, לפי מה שהספקתי לקלוט. לא שחסר לי משהו, אני יפה מאד גם בעצמי והמון מתחילים איתי, אבל אני מודעת לכך שאני לא הטעם הקלאסי של חבר שלי, לא בפנים ולא בגוף, והבחורה הזו היא בול הטעם שלו מכל הבחינות. וזה מדכא אותי, אני ממש כועסת על זה שהוא בטח יושב מול התמונות האלה שלה ועושה מה שעושה וחורש לה על הפייסבוק. מעצבן אותי לחשוב שבטח כשהוא יושב איתה בלימודים הוא מת לזיין אותה (סליחה על הגסות). והוא יושב איתה הרבה, וגם לפעמים מדבר עליה. זה באמת מכאיב לי. מכאיב לי שיש מישהי אחרת מהמציאות שהוא מפנטז עליה. זה עושה לי רע.
אני יודעת שלכל אחד יש את העולם הפנימי שלו שקורה בתוך הראש שלו ושזה כביכול לגיטימי, אבל בחיי שזה מכאיב לי, אני מרגישה נבגדת. בא לי להגיד לו שאני יודעת על זה, בא לי שיידע שזה פוגע בי, למרות שאני יודעת שזה בטח רק יזיק יותר מאשר יועיל.

מה אתם חושבים?

עדכון מלולה, שואלת השאלה 2014-03-26 12:16:11

היי,
תודה רבה לכל מי שהגיב וייעץ!
נכון לעכשיו אני עדיין במאבק עם עצמי האם להגיד לו או לא. מצד אחד אני יודעת שעצם החיטוט שלי הוא לא בסדר וזו חדירה לפרטיות, מצד שני ה"חיטוט" התחיל כמשהו תמים שלא במכוון שפשוט גלש לחיטוט בכוונה.
אני מתה להגיד לו, אבל יודעת שיהיה פיצוץ וזה מפחיד אותי. אבל מצד שני אני לא יכולה לחשוב עליו בלי להיזכר במה שראיתי. זה מגעיל אותי וגורם לי להרגיש רע.
וגם אם הוא ימחק את התמונות שלה, עדיין יש לו אותה בפייסבוק, הם עדיין מתראים בלימודים, היא עדיין תשב לו בתוך הראש- ומשם קצת יותר קשה למחוק.
אובדת עצות.
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות