אני יתחיל מלהסביר את חלוקת הארוחות שלי:
בבוקר אוכל ארוחה טובה - חביתה מ2 ביצים פטריות פטרוזיליה בולגרית ובצל לצד ירקות כוס חלב ו2 פרוסות לחם. או שמחליף את הביצים והלחם בשניצלים צמחיים או אבוקדו או משו בסגנון.
בערב גם ארוחה טובה שבדרכ כוללת מנת פחמימה, מנת בשר (או חלבון אחר כמו סייטן או טונה) וירקות. זו הארוחה החמה שלי. אני יודע שהרבה סטודנטים מביאים את הארוחה הגדולה לאוניברסיטה ומחממים במיקרו אבל לי זה לא מתאים כי אם אני כבר אוכל פסטה או עוף אני מעדיף לאכול אותו בכיף ולא מחומם במיקרו על ספסל.
בין ארוחת הצהריים לערב בדרכ אני עדיין באוניברסיטה ואני מביא איתי אגוזים פקאן או משהו בסגנון לרגעי מצוקה בשיעור משעמם.
הבעיה שלי היא ארוחת הצהריים. כמו שהסברתי בהתחלה יש לי שתי ארוחות גדולות ביום: בוקר וערב ובצהריים אני רוצה ארוחה קטנה יותר.
עד היום הבאתי סנדוויץ ו2 פירות. הבעיה היא שאני לא חובב גדול של סנוויצים וגם לפעמים אני מתפתה למרוח ריבה או חמאת בוטנים שהן לא מתקלקלות מאשר לקנות כל פעם קוטג ולזרוק חצי קופסא. הייתי רוצה לגוון את זה. אולי לקחת פעמיים בשבוע סנדוויץ ובשאר הימים משהו אחר (שהוא גם קל הכנה).
אני כן משתדל לשמור על תזונה נכונה ואני מתאמן אבל אני לא בדיאטה אז בבקשה בלי הצעות מגונות כמו גרנולה;) מעבר לזה שזה לא משביע אותי זה גם לא טעים וצריך עם זה יוגורט שמתקלקל במשך יום שלם בתיק.
תודה לעונים!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות