פיפי ביישן ומעצבן!
אז היי, זו תקופה ארוכה שרציתי לפרסם את זה. שמי שירה, אני תלמידת תיכון כיתה יא' מבאר שבע(לא שזה משנה) ויש לי בעיה שמפריעה לי כבר זמן רב ואשמח לעזרה אם מישהו מבין בזה או מישהו שעבר את זה והצליח לטפל בעצמו.
אז זה התחיל לי משנה שעברה, פעם אחת יצאתי משיעור כדי לעשות פיפי ויצא שישבתי שעה שלמה ולא יצא לי כלום... מאז נמנעתי מללכת לשירותים.
אני לא יודעת מה השתבש השנה אבל יש לי כל קצת זמן ללכת לעשות פיפי, אני יכולה לשבת שעה ורק להשתין שוב ושוב.
זה הגיע למצב שאני לא יוצאת לטיולים, מבריזה לשיעורים כדי ללכת לשירותים ואפילו בביתי הפרטי לוקח לי קצת זמן..
אני הגעתי למסקנה שאכן יש לי שלפוחית ביישנית - שזה אומר שישנה בעיה במתן שתן, זו חרדה חברתית שמגבילה מאוד. מי שיודע יודע, מי שלא גוגל הוא חבר טוב :).
בכל מקרה, הגעתי למצב שיש לי פיפי פשוט כל הזמן... אני לא יודעת אם זה נפשי שאני חושבת על הפיפי הזה כל הזמן אז פשוט *כל הזמן* יש לי ואני מפחדת שלא יצא או שיש לי בנוסף עוד בעיה.
עשיתי המון בדיקות חוזרות לדלקות בשתן ואין לי שום דבר
אני פשוט לא יודעת מה לעשות כבר.. נמאס לי
תודה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות