בעולם המסעדנות רק עכשיו שמתי לב.. שאחמ"שים,ברמנים,מלצרים,פס-מנים וטבחים לא עובדים קבוע 6 משמרות בשבוע רוב הזמן הוא עובדים גג 4 משמרות בשבוע. אז השאלה שלי בתור שוטף כלים האם אני חייב לעבוד רוב הזמן 6 משמרות בשבוע או 4-3 משמרות כמו כולם?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025