שלום לכולם, אני מאוד אבודה ולא יודעת לאן לפנות יותר אז אני חשבתי על המוצא האחרון שלי - לפנות לאבא שלי אחרי שנים ללא קשר.
ההורים שלי גרושים ואמא שלי עובדת נורא קשה יחד עם עזרה ממני, יש לנו חובות, רוצים להעיף אותנו מהדירה, אין לנו מה לאכול לפעמים ו..אתם מבינים כבר את המצב.
אבא שלי ואני לא בקשר הרבה שנים בעקבות איך שהוא התנהג כלפיי אמא שלי ולאחרונה קרובים שלי דיברו איתו אם אולי הוא יכול לעזור לי כי אחרי הכל אני הבת שלו, ואמרו לו שהכסף שהוא יתן יהיה בשבילי ולא בשביל אמא שלי, אבל הוא לא רוצה כל כך רק בגלל שאני לא מדברת איתו (ויש לו כסף).
אז משכתי את זה הרבה זמן והגענו למצב נמוך מאוד מבחינה כלכלית, והחלטתי שבסוף אני כן אשלח לו הודעה אבל אין לי שום קומץ של מושג מה לכתוב לו או איך בכלל לנסח את ההודעה, אני רוצה לבקש ממנו כסף אבל לא יודעת איך.
עזרה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות