בקצרה אספר,
מעולם לא היו לי הרבה חברות או חברים,אני כן אדם חברותי ואני לא יודעת איך מצב כזה קרה.
כשהייתי בת 13 הכרתי המון אנשים חדשים ונהייתה לי את הקבוצת חברים שלי והקשר הזה החזיק ממש טוב עד לפני חודשיים,סיימתי זוגיות של 3 שנים עם מישהו שגם היה מסתובב איתנו וממש טיפה אחרי רוב האנשים התפצלו או אליי או אליו,הוא הפיץ עליי המון שקרים מה שגרם להמון אנשים להתרחק ממני.
באותה תקופה זה לא עניין אותי,החברות הקרובות שלי נשארו איתי והייתי יוצאת להמון דייטים אז לא הרגשתי את זה בתור בעיה.
לאחר מכן רבתי עם 2 החברות הכי טובות שהיו לי וניתקנו קשר.
ישר חזרתי לקשר עם חברות אחרות שלי,עם הזמן הפסקתי לצאת לדייטים ולדבר עם בנים והתחלתי לעבוד יותר,כל חברה מצאה לעצמה בן זוג או שניתקנו קשר מכל מיני סיבות ונשארתי לבד.
זה לא שאני לבד לגמרי,אני מדברת עם 2 החברות שנשארו לי מידי פעם ויוצאת עם חברים שבצבא מידי פעם אבל אני לא בקשר עם אף אחד על בסיס קבוע.
חסר לי נורא הלצאת עם חבר/חברה וסתם לדבר.כל שישי שמתקרב ואני לא מוצאת מה לעשות אז אני פשוט עובדת וחוזרת הביתה.
בחיים לא הייתי כזאת,אני לא מסוגלת לא לצאת עם חברים לאורך זמן וקשה לי לשבת בבית הרבה.
איך להכיר חברים חדשים?
איך להתמודד בלי חברים?
עצות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות