פעם הייתי סומכת על אלו שמכינים אוכל בחוץ, שזה כולל מסעדות,מאפיות, בתי קפה וכו'.
אך בזמן האחרון, לאחר כמה מקרים שיצא לי לראות וכמה כתבות שיצא לי לקרוא נוצר בי סוג של פחד מאוכל ששהכינו בחוץ.
כבר יצא לי לראות מקרה שהרימו אוכל שנפל על הרצפה המלוכלכת והחזירו למדף... זה עורר בי בחילה וגרם לי לקנות רק מוצרים עם אריזה סגורה שהגיעו ממפעל.
אך מי שקנה את מה שהחזירו מהרצפה למדף ואכל מזה? שילם את מיטב כספו על אוכל שהיה אמור להיזרק לזבל.
גם המקרה על הילד שקיבל הרעלה מחיידק ה-e.coli שהיה מצוי בשווארמה שקנה ועקב כך אושפז ועכשיו הוא נכה נירוולוגית, הזדעדעתי לקרוא את זה...
גם טראומות שהיו לי בתקופת הצבא כשראיתי מה קורה "מאחורי הקלעים" בחדר אוכל... שלא שוטפים טוב את הכלים... זה כל כך הגעיל אותי.
וכתבה שהייתה שבמסעדה מסויימת נתנו ללקוח משקה שבטעות נמזג בכוס שהיה בה חומר ניקוי והלקוח הובא לבית חולים
ומה שהיה בטלוויזיה על האוכל בבתי מלון, שהוציאו אוכל מהזבל...
אנשים חסרי לב חושבים רק על כסף גם אם זה על בריאות הציבור.
אי אפשר לדעת מה קורה במסעדות השונות. איך שוטפים שם את הכלים. יכולים לשטוף טוב ויכולים להתעצל, אי אפשר לדעת. כנ"ל בבתי קפה...
בגלל הספק הזה אני נמנעת מלקנות אוכל מוכן בחוץ, אלא אני תמיד מכינה בבית וקונה רק אוכל בשקיות סגורות שהגיע ממפעלים.
עד כמה זה נורא?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות