היי אנשים טובים, חודש שעבר התחלתי לעבוד במפעל של חברת מעדנות בגן יבנה דרך כוח אדם, הגעתי לשם ביום רביעי ב27.12 ב9:00 והמנהלת של המפעל כתבה גם ששעת תחילת העבודה שלי הייתה ב9:00, עבדתי עד 15:30 (שעות העבודה שם בכללי הם מ6:30 עד 15:30), ביום חמישי ב28.12 שוב הגעתי לעבודה ועבדתי מ6:30 עד 15:30, בעבודה הזאת עושים כניסה ויציאה עם כרטיס ורק באמצע היום עשו לי את הכרטיס, לא עשיתי איתו כניסה ובטח בגלל זה לא הכניסו לי את השעות. ה29.12 וה30.1 היו ימי שישי שבת שבהם לא עובדים במפעל וב31.12 זה היה יום חופש בחינם.
במשכורת הם הכניסו לי רק 139 שקלים (כנראה רק על היום הראשון), ואני זוכרת בוודאות, ב1000000% שכן עבדתי ביום חמישי, מה גם שעל כל יום שהעברתי את הכרטיס בחדר אוכל ונכנסתי אליו הם לוקחים 10 שקל ובתלוש משכורת הם לקחו לי 20 שקל (ביום הראשון לעבודה בגלל שעדיין לא היה לי כרטיס אז כתבתי אצלם על דף את השם שלי והת״ז).
סיפרתי להיא מכוח אדם שעבדתי ממנה במעדנות שעבדתי יומיים ושילמו לי רק יום אחד והיא אמרה שהיא תשלח מייל למנהלת, והיא לא עונה כבר למספר מיילים. מדובר פה ביותר 200 שקל שהם רימו אותי עליהם ולא בא לי לשתוק להם על זה, לא קמתי ב4:15 לעבודה כמו גופה ועבדתי בעבודה השואה הזאת בחינם, אני לא פראיירית של אף אחד.
להגיש תלונה במשטרה יעזור לדעכם? יש שם מצלמות, אבל אם אי אפשר יהיה לשחזר את ההקלטות במצלמות? ולצערי זרקתי את התלוש, כי קיבלתי הודעה באפליקציה שנכנס לי 212 שקל משכורת וחשבתי שזה מהם אבל אז ראיתי באפליקציה של הבנק שזה ממקום עבודה אחר שעבדתי בו יום אחד.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות