שלום, אני חדש בפורום, ואני אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי, לתת אולי עצות, מה לעשות, באמת שעצוב לי בלב, מאז שאני והיא נפרדנו, אשמח אם תקראו הכול, זה קצת ארוך, ואני אסביר מה קרה בינינו, באמת שאני לא רוצה לוותר עלייה, היא אהבת חיי, והייתי פשוט מאושר איתה, אני חושב שבאמת עדיין יש סיכוי, וכדאי לנסות לפחות, אני באמת אוהב אותה כול כך, מעומקי הלב אני אומר, אני מתכוון להכול.
אז פשוט ככה, ואני אומר רק את האמת, הכי אמיתי שיש, בא מהלב שלי, הלוואי שהייתי יכול להגיד לה את זה כול כך: אני לא מסוגל לחיות בלעדייה, היא האדם היחיד, שבאמת גרם לי להרגיש מאושר, פשוט השלימה אותי, הייתה מי שחיכיתי לה כול חיי, ואני מסרב פשוט, לא מוכן, לא יכול בלעדייה, רוצה רק אותה, לא מעניין אותי מאחרות, היא החיים שלי, ותמיד תהיה האהובה, האחת והיחידה, ותמיד יהיה לה מקום חמים בליבי, תמיד, מושלמת בשבילי היית, היית מי שחיפשתי, הכול בך היה מושלם, כמו שאת, אהבתי אותך, ולא מבקש לשנות אותך, ולא רוצה. אוהב אותך ואת לא מתארת כמה, אני אוהב אותך, פשוט ככה, אני רוצה להגיד לך, מעומק ליבי, כמה אני אוהב אותך, אני רק רוצה שתתני לי צ'אנס אחרון, אני באמת מתכוון לכול מילה שאני אומר, אני רוצה עתיד רק איתך, להיות איתך כול שנייה, באמת. אני יודע שהייתי מטומטם, טיפש, ולפעמים אני אומר דברים לא במקום, אני יודע שזה פוגע, באמת שאני יודע, לפעמים אני פשוט לא שם לב כמה זה פוגע, אני פשוט לא חושב לפני שאני אומר, אני יודע, אבל אל תתני לזה להרוס את הדבר המיוחד שיש בינינו, אני רק רוצה שתדעי שאני באמת מתכוון לזה שאני אומר שאני אוהב אותך, וכול מילה, אני מדבר מהלב, ומבקש את סליחתך, אני יודע שעשיתי טעויות, אבל עכשיו הבנתי כמה את חשובה לי בחיי, וכמה אהבתי אותך, עד היום, ולא הפסקתי. אני באמת מתנצל אם אי פעם, נפגעת ממשו שאמרתי, או מאיך שהתנהגתי, וגם אני באמת מתנצל, על מה שאמרתי ביום שנפרדנו, זה לא היה במקום, וזה היה טיפשי מצידי, את צודקת, לא אומרים דברים כאלה. אבל בבקשה תביני שאני באמת מצטער, ואת מאוד חשובה לי, את האהבה של חיי, ואני באמת רוצה לבלות את שארית חיי, איתך, אני לא אגיד סתם, אני מתכוון לזה. אז סליחה, ומקווה שתביני... אני רוצה שזה יעבוד בינינו באמת.
לא היינו הרבה זמן ביחד, אולי חודש וגם בקושי, נפרדנו כמה פעמים, סליחה תיקון, אני מודה, נכון זה אני נפרדתי ממנה, כמה פעמים, אני יודע שעשיתי טעות, ואני מבין שזה פוגע, זכותה לכעוס, אני מבין, קשה לי לתאר מה עובר עלייה, ובאמת שהייתי רוצה לפחות לדבר איתה על זה פנים מול פנים, ולפחות לנסות להחזיר את האמון בינינו, ולהראות לה שאני רציני ומתכוון לכול מה שאני אומר, אני באמת רציני הפעם, ואני רוצה שהיא תדע. גם התווכחנו לא מעט, אבל באמת שאני לא חושב שבגלל זה צריך לפרק קשר, במיוחד שאהבנו אחד את השנייה,באמת. אני למדתי שלא צריך להגיד מה שאמרתי מתי שנפרדנו, ופשוט לחשוב בצלילות, והיינו צריכים לדבר על זה כמו בוגרים, על הבעיות בינינו, אני והיא. מובן לי לגמרי, מסכים שהייתי לא בסדר, לגמרי. אבל בגלל זה לוותר? שנינו יודעים, אחרי כול מה שעברנו, הוויכוחים, הפרידות, למרות הכול, אהבנו אחד את השנייה, זה הרגיש באמת אמיתי בינינו, אני בטוח בזה, ואני בטוח שאני אוהב אותה. אז למרות הכול, אני לא מוכן לוותר עלייך, כי אני באמת אוהב אותך מכול ליבי.
אם למישהו יש עצה מה אפשר לעשות, כי אני באמת לא רוצה לוותר עלייה, אני לא מוכן. הבעיה שהיא חסמה אותי בכול הפלטפורמות, מה שנשאר לי, זה ללכת אלייה הביתה, ללכת בידיים ריקות או עם מחווה מסוימת כמו פרחים? באמת שאני צריך את עזרתכם ממש, וכבר אין לי למי לפנות, אני חייב לנסות לפחות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות