אני גר בחו"ל וטיסות לארץ הם די יקרות. הבטחתי להורים שלי שאני בא לשבוע בתחילת השנה ( לאימא שלי יש יום הולדת ב-4 לחודש וגם אני רוצה לפגוש איתם את תחילת השנה בערב לראשון לינואר).
גליתי שלהקה ישראלית אחת עושה הופעה ברמה ב-26 לדצמבר (ולא ראיתי להקות ישרלאיות מלא זמן! בנוסף זאת להקה שאני קצת מעריץ). ואני חושב אולי כדאי לבוא לשבועיים במקום שבוע.
בעיה היא: משעמם רצח בבית של ההורים. וגם אני כבר בן 30, עובד ומתפרנס לבד. כל פעם כשאני חוזר להורים יש לי תחושה שהם בטוחים שאני ילד קטן ושאין לי כסף (אני מרוויח כמו שני ההורים שלי ביחד אם מעבירים לשקלים) וכל הזמן מתרוצצים סביבי ורוצים לקנות לי שטויות (איך אתה מסדר בלי קומקום חשמלי?! נקנה לך עכשיו! אבל יש לי... לא נורא, נקנה לך עוד אחד).
אני אוהב את ההורים שלי ממש, אבל שבועיים בבית של ההורים זה מדכא, משעמם וקצת לעוס.
ועוד דבר: הלהקה מופעיה מין הסתם בתל אביב (איפה עוד, הא?) והורים שלי גרים בקריות. אז תהיה לי קצת בעיה שאני נתקע בערב בתל אביב (ואני לא צריך לספר לכם על מצב התחבורה בישראל).
מה הייתם עושים במקומי?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות