אז ככה אני בחור ישיבה באחת הישיבות הליטאיות פה בארץ עצם זה שאני נמצא באתר הזה הוא מחוץ למוסכמות בציבור בחרדי, אבל נתקלתי בזה במקרה ולכן מעניין אותי לשמוע דעות נוספות בעניין הפילוג בעם היהודי.
אני מכיר הרבה אנשים שאינם דתיים לרוב האנשים במדינה יש דעה לא טובה על החרדים חלקם ממש שנאה יוצאת מגדר הרגיל והנורמא, -אני בעצמי נתקל בזה ברחוב, באנשי שירות שמשרתים אותי אחרת- ,אני לא יודע מה עובר בראש שלכם (אני מעריך שרובם המוחלט באתר לא דתיים) אני בטוח שאתם לא מכירים את בציבור בחרדי כמו שמגיע לו שתכירו אותו אני לא אומר שאנחנו מושלמים אבל עדיין היחס המזלזל שאנחנו עדים לו בכל מקום כאילו אנחנו סוג ד' במדינה, אני פשוט לא מבין למה? האם זה החינוך שמושרש בכולם כנגד החרדים?
אתן דוגמא למה אני חושב שהחילוניים מסתכלים עלינו אחרת את המשפט הזה "יש לך כיפה איך אתה לא מתבייש" שמעתי ולא רק אני כמה פעמים וזה על דברים שאתם הייתם אומרים פראייר (:אשה בקשה ממני לקנות לה בקבוק קולה מהסופר כי לא היה לה כח להיכנס אמרה שתשלם לי אח"כ כשהבאתי לה את הבקבוק וביקשתי כסף צעקה עליי יש לך כיפה תתבייש וכו').
אשמח לתשובות כנות ולדעות נוספות. (לא לדברי שנאה- גיוס פרזיטים וכדו').
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות