שלום לכולם , שמי זאב גבר בן 24.
הכרתי בחורה מאוד מושכת ומעניינת בת 28 , שאחרי שיחה קצרה התברר שהיא גרושה ויש לה 4 ילדים ( משהו שלא הפריע לי בכלל וגרם לי להתעניין בה עוד יותר ).
הכרנו בפאב ,לקחתי את המספר שלה.
ובעצם התחלנו לדבר , הכימיה הייתה ניכרת מאוד בשיחות שלנו.
קבענו להיפגש , ישבנו על שפת הכינרת ופשוט דיברנו , פשוט דיברנו במשך שעתיים.
משהו שלא עשיתי עם בחורה לפני כי רוב האינטרקציה והקשרים שלי עם נשים היו סטוצים.
לאחר הפגישה המשכנו לדבר שבוע ימים , כל יום דיברנו , כל יום התקרבנו יותר , הרגשתי שאני נולד מחדש , זה משהו שחדש לי לחלוטין , אף פעם לא נהנתי ככה מבחורה.
מהר מאוד הבנו שאנחנו רוצים לקחת את זה לקשר רציני , דברים שבאו ממנה וממני בצורה הדדית לחלוטין , היא אמרה שהיא עייפה מסטוצים , ורוצה משהו רציני , ואני פשוט זרמתי עם זה כי היא ממש ממש משכה אותי , גם מבחינת מראה וגם מבחינת האופי. הכל זרם לקשר רציני.
החלטנו להיפגש בשנית.
הפעם הפגישה כללה אלכוהול , מריחואנה , מוזיקה ואת אחותה בת ה 19.
ישבנו אצלה בבית והכל היה טוב , שתינו עישנו דיברנו היה כיף.
בהמשך הערב היא שאלה אותי אם אני רוצה לישון איתה , כמובן שהסכמתי להצעה , ופשוט שכבנו אחד ליד השני במיטה ורק התחבקנו , משהו שלא היה לי אף פעם עם אף בחורה , הרגשתי פשוט בגן עדן אין לי מילים לתאר , החום גוף שלה , הנשיקות החושניות , זה פשוט היה מדהים.
לאט לאט העיניינים התחממו , והלכנו לכיוון הסקס ,
לצערי לא הצלחתי להגיע לזקפה מלאה ויציבה , אולי בגלל האלכוהול , אולי בגלל המוזיקה הרועשת ברקע ( יש לי בעיות קשת וריכוז ) לא הצלחתי להחזיק זקפה מלאה .
באותו רגע היא לא הייתה נראת מאוכזבת , היא פשוט חזרה לשכב לידי , התחבקנו ככה מס' דק' וחזרנו לסלון איפה שאחותה וחברה שלה ישבו.
בשלב הזה עוד הכל היה בסדר , הערב נגמר , איחלתי לכולן לילה טוב.
יום למחרת דיברנו ( דיברנו כל יום לפני ) והיא הייתה נראת לי קצת יבשה , כאילו שהיא איבדה עניין בי.
לא התרגשתי .. נתתי לה ספייס , שלחתי שוב הודעה יום למחרת.
החלטתי לשאול אותה עם ירד לה ממני , היא אמרה שאחותה טוענת שאני תמים ולא מתאים לה ( ?) ושהיא גם חושבת שאני תמים אבל אין בזה משהו רע .
שאלתי אותה אם יש לה פחות עניין בי , היא אמרה שזאת לא אשמתי , ושבגלל שאני תמים מידי היא פוחדת לפגוע בי , והבעיה היא בה ..
" אתה בסדר , זאת אני דפוקה " הבנתי שמבחינתה היא לא רוצה להמשיך להיפגש ,
הבנתי שאין טעם לנסות שוב כי אם אין חשק אז אין חשק , איחלתי לה בהצלחה בהמשך , ושמאוד שמחתי להכיר אותה והיא איחלה לי את אותו הדבר.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת , זה לא נראה לכם קצת מוזר שהבחורה שרצתה קשר רציני עם בחור , תחליט לפסול אותו בגלל חוויה מינית כושלת?
אני גם לא ממש מבין למה אני תמים , אבל אולי זה משהו שאתם לא יכולים לעזור לי בו.
בכל מקרה הייתי שמח לשמוע עצות למה לדעתכם היא החליטה לסיים את הקשר?
הרי הבחורה רצתה משהו רציני , הייתה אחלה כימיה בינינו , דיברנו כל יום , צחקנו התרגשנו , חוויה מינית 1 כושלת בתחילת הקשר ( כולה דייט 2 ) יכול לגרום לבחורה להפסיק להימשך לבחור?
אני פעם ראשונה בחיים שלי מרגיש מאוד מאוד מבואס בגלל בחורה.
אני חוויתי איתה דברים שלא חוויתי עם אף אחד אחרת , ומאוד מעניין אותי לדעת למה זה לא הלך בינינו. אשמח לתגובות.
תודה והמשך היום טוב לכולם.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות