שלום, אני בן 22,
הייתה לי חברה במשך שנתיים ונפרדנו לפני 8 חודשים. תחילה אני נפרדתי ממנה, ולאחר יום התחרטתי (ואין יום אחר כך שלא הצטערתי על זה). הייתה לנו זוגיות קשה בגלל משברים משפחתיים משני הצדדים, ולימודים אנטנסיביים ופשוט לא היה לנו זמן לבנותאת זה נכון למרות שכן היה חיבור מדהים, והרגשתי שהיא האחת בשבילי. נפרדנו כי רבנו הרבה, לא היה לנו זמן לבנות את הזוגיות שלנו כמו שצריך ולתחזק אותה. כל אחד משך לכיוון אחר והרגשתי שאני כלוא. לכן לקחתי את הצעד (שוב אין יום לאחר מכן שלא הצטערתי על זה). אחרי שרציתי לחזור אליה היא כבר לא רצתה ואמרה שצדקתי ואנחנו באמת לא יכולים להיות ביחד, ברור לי שהיא נפגעה ואין דרך לתקן דבר כזה.
היה לנו טוב ביחד, דאגנו אחד לשני והיא הייתה מאוד מאוד חשובה לי ולהפך, ומבחינתי היא עדיין חשובה לי. עשיתי בשבילה דברים שאנשים לא היו מעלים על הדעת. האהבה שלי לא נגמרה אליה, היו לנו קשיים רבים, אבל אני חושב שכן אפשר להתגבר עליהם.
כאמור היינו בזוגיות שנתיים, ונפרדנו לפני 8 חודשים, כששנינו לקחנו את זה לכיוון של חתונה. אני באמת חושב שההפסקה הזאת היא טובה בעיקר בשבילי. היום אני עדיין מאוד מתגעגע אליה, וחושב עליה כל יום כל שעה, לא בקטע אובססיבי אלא בקטע של היא באמת הייתה מאוד מיוחדת בשבילי.
והנה השאלה, מה לעשות? יש סיכוי להחזיר אותה אחרי 8 חודשים? לשלוח לה הודעה ולנסות לדבר איתה? קשה לי להכנס לזוגיות חדשה כי אני חושב שמה שהיה לי איתה היה מדהים (קשה ומתאתגר אבל אהבנו אחד את השני). תגובות כמו: אתה צעיר מידי, אהבה היא לא הכל, ושוט !!לא!! יתקבלו בברכה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות