שלום לכלום,
כבר למעלה משנה אני מנהל מערכת יחסים מרחוק עם גבר, שנינו הומואים מוצהריים ועברנו די הרבה כדי להגיע למצב הקשר הזה..
רוב ניהול הקשר הזה מורכב מן הסתם מהודעות וןאטסאפ ושיחות טלפון כי הוא גר במרחק עצום בצפון ואני במרכז. לאחר החלטה משותפת החלטנו למסד את הקשר ושנעבור לגור ביחד במרכז ככה שבאמת מרגיש שמצאנו אחד את השני וזה אהבה אמיתית. לשם כך החלטנו לעזוב לעבודות מכובדות יותר עם שכר שייאפשר לנו להתקיים ובמקביל לחפש דירות במרכז.
כרגע הוא התחיל בחנות בגדים בעיר שלו על מנת שייצבור ניסיון ושבמרכז ייבקש העברת סניף לפי האיזור מגורים שנבחר. לצערי, שנינו עובדים עבודות חדשות שכוללות שירות לקוחות, אני ברשת פארם והוא בחנות בגדים ןזה מקשה לנו לנהל את הקשר. חוץ מבוקר טוב, משמרת נעימה לא ניתן לדבר יותר עד ההפסקה שלוקח רק אחרי מספר שעות או עד סיום המשמרת שלו שבו מנהלים שיחה שלפחות לזה יש לנו זמן וגם זה בצורה מאוד מתואמת לפני העבודה.
נסיבות אלה קורות כי הוא והעובדים שם מתבקשים לשים את הפלאפונים בלוקר סגור ולא לגעת בהם במשך כל המשמרת, אלא רק בהפסקה ככה שזה באמת לא תלוי בו.
אני מכבד ומבין החלטה זו אבל לצערי זה פוגע בקשר שלנו, אנחנו לא מדברים רוב היום ואז יש המון ריבים בגלל זה, ויכוחים ובעיות גם ממני וגם ממנו בגלל חוסר התקשורת הזאת.
חשוב לציין שאני עובד ברשת פארם וגם אצלנו יש הסכם בעניין פלאפונים, אבל כל עוד זה לא מוגזם ןבטעם טוב אין בעיה עם זה ככה שאני יכול לדבר מדי פעם שמתאפשר והוא בכלל לא.
כל הזמן האחרון אני מרגיש לבד ושהעבודה לוקחת אותו ממני ותוהה אם אני באמת לא בסדר בקשר הזה, אולי אני דורש יותר מדי תשומת לב או שזה תקין מה שאני מרגיש?
אשמח לעצות לפתרונות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות