הורות ומשפחה הורות ומשפחה
 
שאלה 176617
אילוסטרציה אילוסטרציה
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אמא שלי כל הזמן מחטטת לי בפלאפון בזמן שאני ישנה, מה הייתם עושים?

רוני בת 22 | כתבה את השאלה ב-06/07/17 בשעה 18:41

היי,
אני רוני בת 22. בזמן האחרון, אמא שלי כל הזמן מנסה לחטט לי בפלאפון בזמן שאני ישנה. איך אני יודעת ? אני ישנה עם הפלאפון לידי (אחרי שהיא הייתה מנסה לחטט בזמן שהוא לא היה לידי) ואז התחלתי לשים אותו לידי כדי שתבין את הרמז.
מפה לשם, כל פעם בבוקר או בלילה כשאני ישנה היא נכנסת לחדר לוקחת את הפלאפון (אני מתעוררת מזה), ואז מנסה לחטט. יש לי סיסמה+טביעת אצבע, ככה שהיא לא מצליחה באמת להיכנס, ואם זה היה תלוי בה היא הייתה נכנסת ומחטטת לי בהודעות. אבל, יש התראות שקופצות, נגיד הודעות ווטסאפ בזמן שאני ישנה, ואז בהן היא מחטטת.
לפני יומיים הבנתי שיש אפשרות לשנות את זה ולהסתיר את המידע בהגדרות, זאת אומרת שכששולחים לי הודעות זה לא יופיע על המסך ואני אצטרך להיכנס למכשיר בשביל להסתכל בהודעות.

לכל מי שלא מבין עד עכשיו למה לא דיברתי איתה על זה, אז כמובן שדיברתי ! אמרתי לה על זה כמה פעמים, היא הכחישה בתוקף, ואז פיתחה את כל העניין לריב, התחילה כאילו להיעלב ולצעוק עליי. אז עכשיו, כשזה התחיל שוב, אני לא רוצה לפתוח את הנושא כדי לא להיכנס למריבות מיותרות. מה גם, שהיא לא באמת מצליחה לדלות מידע כלשהו, אז זה פחות רלוונטי.
מה שכן, פעם אחת כשרבנו היא זרקה הערה על זה שאני כל כך דיסקרטית ושאח שלי לא נועל את הפלאפון. אמרתי לה שאני עושה את כל זה רק כי היא כל הזמן מנסה לחדור לי לפרטיות, וההודעות שלי הן שלי ולא של אף אחד אחר.

אבל עצם המעשה עצמו מחרפן אותי, בעיקר כי אני מספרת לה באמת כמעט הכל ! משתפת אותה בדברים עם חברות, עם החבר, ואני באמת ילדה טובה, לא בעייתית בכלל. הביטוי "ילד טוב ירושלים" נאמר ללא ספק עליי.
מה גם, שאני בת 22 ולא בת 12.

מה הייתם עושים במצב כמו שלי ? משאירים את זה ככה ?
(ההורים שלי גרושים ואם אני אדבר עם אבא שלי על זה זה לא יעזור בכלל ויצור עוד יותר בלאגן, אז עדיף שלא).

תודה !

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (13) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות