זוגיות זוגיות
 
שאלה 174320
אילוסטרציה אילוסטרציה
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

גבר שלא עובד בגיל 27 ולא לומד, מפריע? אני מגזימה?

שיר בת 25 | כתבה את השאלה ב-17/06/17 בשעה 21:01

היי לכולם :)

התחלתי לצאת עם מישהו,הוא בן 28, הפסיק את הלימודים(אולי יחזור שנה הבאה) כי החליט שהוא רוצה לשנות כיוון ומקצוע .
אני לא כ"כ מבינה בעולם המחשבים, אבל הוא טוען שאת כל החומר שהוא צריך ללמוד הוא לומד לבד, אחרי שיסיים ללמוד יתחיל לחפש עבודה, מדגיש שעבד כבר בחברות הייטק בעבר אבל שעכשיו רוצה לעבוד בתחום אחר.
מהשיחות איתו הוא לא יודע מתי יחפש עבודה ומתי יתחיל, אין לו דד ליין "לסיים" את הלימודים העצמאיים שלו .
בנתיים הוא לא עובד לדעתי כבר סביב החצי שנה/ שנה.
אני לעומתו סטודנטית, עובדת בשתי עבודות כי חשוב לי להיות עצמאית מבחינה כלכלית ולהרשות לעצמי דברים. אני לא מחפשת איזה בחור מיליונר , אבל חשוב לי שמי שאצא איתו יהיה איש עם מוסר עבודה ושיוכל לנהל אורך חיים בסיסי.
אני תמיד בעד להתפתח וללמוד אבל לא מבינה מה הקטע של לשבת בבית וללמוד ולא לעבוד לפחות באיזו משרה חלקית? משהו שיכניס לך קצת כסף?

זה מורגש גם ביציאות שלנו שאפילו לשבת במסעדות/בתי קפה לא בא לו. (מניחה שהוא קצר בכסף), לא רוצה אפילו שישלם עליי, יש לי כסף משלי ואין לי בעיה לאכול ולשלם על עצמי, אבל הוא כל הזמן מתחמק מלשבת במסעדות, מחפש רק לשבת בפארקים ולקנות בקבוק שתייה איפשהו. זה ממש מעצבן אותי. אני מרגישה שאני יוצאת עם איזה חייל בשירות חובה.

אני מגזימה? זו בקשה מוגזמת מידי ? או שזה באמת מוזר שבחור בגיל שלו לא לומד, לא עובד על לפתח קריירה ממשית ולעבוד במקביל באיזו חצי משרה לפחות?

גבר שלא עובד בגיל 27 ולא לומד , מפריע?

כן, לפחות אם לא לומד שישקיע בעבודה
 
515
לא, הוא מחפש את עצמו.
 
47
תלוי, אפרט בתגובה.
 
20
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (40) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות