היי , אני בן 30 וגר באזור המרכז ( 30 דקות מתל אביב)
אני מחפש במשך הרבה מאוד זמן עבודה יציבה ונורמלית במשרה מלאה, אני יודע שזה נשמע בסך הכל פשוט אבל לא בשבילי.... יש לי הרבה קשיי הסתגלות ואני נשבר מהר בכל מקום אליו הגעתי .
רק לאחרונה בחודש האחרון התראיינתי לפחות ב5 מקומות עבודה שונים (4 מתוכן מוקדים טלפונים ורק אחד פרונטלי בחנות אופטיקה אותה עזבתי באותו יום) , לכולם התקבלתי ואת כולן שללתי בסופו של דבר והברזתי לאחר יום אחד בלבד. היו פעמים שזה החזיק חודש אך לרוב הרבה פחות.
אני מרגיש אפיסת כוחות וחוסר מרץ ומאבד מהר מאוד עניין בכל תחום ועובדה אליה התקבלתי. עם השנים שחלפו המצב החמיר ולא מצאתי את עצמי ואת תחום העניין בו אני רוצה לעסוק או ללמוד.
אפילו פניתי לגורם מקצועי מספר פעמים במהלך השנים ביניהם עוסד סוציאלי שלא תרם לי בכלל. הופניתי לייעוץ והכוונה דרך שירות של משרד הכלכלה והתעסוקה אך גם שם הרמתי ידיים כי חשבתי שזה לא בשבילי ורציתי תעסוקה מיידית, אין לי יכולת לחזור לשם. אני חווה הרבה קושי להתמודד עם המצב הזה ובחיים שלי לא הייתי מאמין על עצמי שאגיע למצב הזה.
אני בחור מבית דתי , לא נשוי , וגם זה כבר הולך לאיבוד ומצער אותי שזה המצב
כל המאמצים שלי לשווא ואין לי כבר ביטחון להתעסק בכלום.
לרקע כללי: אין לי ניסיון אקדמאי כלשהו רק השכלה תיכונית 12 שנות לימוד ובגרות מלאה.
צבא שירתתי באופן חלקי (שנה) ומאז אני עובר בין עבודות ללא הרף. עד היום במשך העשור שחלף כבר הפסקתי לספור את מקומות העבודה שהחלפתי. לדעתי מעל 50 מקומות שונים. הג'וב הארוך ביותר היה בחברת סלולר שם עבדתי כתשעה חודשים. אפילו לא שנה שלמה.
רוב המקומות היו בתחום השירות והמכירות (פרונטלי וטלפוני)
אני מרגיש מיואש מהמצב הזה וכאילו אין דרך לצאת מהמעגל הזה של חיפוש עבודה התחלה של עבודה ועזיבה בתוך ימים ספורים. אני מתבייש בעצמי ובמצב שלי.
זה כמובן גם אומר שאין לי כל הכנסה ורק חובות כספיים לביטוח לאומי וכו.
אציין שאני גר עם ההורים וזה עוד דבר שמייאש אותי מאוד. רוצה לעזוב אבל אין לי דרך להחזיק עבודה כיוון שהכל נראה לי רע ולא מתאים. ובדרך כלל סביבת העבודה לא תמיד נותנת לי תחושה טובה. כל החברים שלי מסודרים בחיים, נשואים, גרים ועובדים במקומות טובים, רובם למדו והגיעו רחוק ורק אני נשארתי תקוע בלי דרך מוצא.
מה אפשר לעשות??
בבקשה האם למישהו יש נקודת אור שלא ראיתי, שמעתי או חשבתי עליה
אשמח לעצה ועזרה ,
תודה מראש
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות