אני חייב עזרה
אני יוצא עם מישהי במשך שנה וחודשיים,היא בת זוג מצויינת ,טוטאלית לגביי רוב הדברים,ובחורה טובה בסך הכל.
יש לה את המינוסים שלה שיכולים להטריף אדם,אבל בסך הכל אני חושב שהיא אדם טוב שעבר הרבה בחיים.
אני אוהב אותה,אבל יודע שלא משנה איך שאהפוך את זה אין עתיד למערכת היחסים הזו, היא יותר מבוגרת ממני ב12 שנים,ובכלל אני ממש לא יכול להמשיך,כי אותם מינוסים שציינתי משגעים אותי,ועוד כל מיני דברים שלא חשובים כרגע לנושא.
יש דברים שלא הייתי סולח עליהם אבל משום שכבר יותר מחצי שנה אני רוצה לסיים את מערכת היחסים אני מבליג עליהם,ובאיזשהו מקום מוריד מעצמי רק בשביל שהיא לא תתבאס באיזשהו מקום,אני מתאמץ רצח שיגיע היום ,שזה יגמר יפה.
יש לי יסורי מצפון שגומרים אותי ,אני מרגיש שאני לא יכול להשאיר אותה לבד,כי אני ממש דואג לה ובטוח שהיא תיהיה חסרה לי,אבל אני לא יכול ליהיות איתה כי קשה לי וקשה לנו ,אנחנו רבים הרבה ,ולא עומדים באותו מקום ביחס למערכת היחסים.
עד שהגעתי למצב שהתרחקתי ממנה והיא יזמה שיחת פרידה,ובמהלך השיחה שהיא בעצמה יזמה היא די התקפלה,ולא יכולתי לקום וללכת אלא נשארתי ועודדתי אותה ואמרתי לה איך אני רואה את מערכת היחסים.
ברגע שהגעתי הביתה הצטערתי על זה כי אני מרגיש ובטוח שאין לנו עתיד יחד ,אבל ממש לא יכול לפגוע בה ,ודואג לה ...
כל חלק וחלק מהגוף שלי צועקים לי צא ממערכת היחסים הזאת,אבל אני פשוט משותק מהמחשבה של לפגוע בה ולנטוש אותה ולהשאיר אותה לבד.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות