היי
שמע מיכאל (שם בדוי) ותמיד הייתי ילד שמן, זה נורא הפריע לי מגיל מאוד קטן. זה היה מגיע להרעבות, דיכאון ואפילו בכי.
הייתי עושה הרבה דיאטות, אבל כולן היו נגמרות דיי מהר גם בגלל חוסר תעסוקה שהיה לי כילד וגם בגלל אהבתי לאוכל.
לפני כחצי שנה לקחתי את עצמי ביידים, אמרתי בוא נעשה לזה סוף אחת ולתמיד.
שילמתי לדיאטנית שהביאה לי תוכנית כושר ואוכל
וירדתי בחצי שנה סכום של 12 קילו.
אומנם זה "נחשב מעט" אבל היא לא קראה לזה דיאטה אלה אורך חיים.
כמובן שה12 קילו האלה התסוופו לשרירים. ככה שכרגע אני נראה טוב יותר ומרגיש בריא יותר משנים קודמות.
בשבוע האחרון ממש מעט הגזמתי, אכלתי כמה בורקסים במשך השבוע ובאגט שווארמה, ועוד קצת ג'אנק פוד וקצת ירדתי באימונים, ושימו לב.. עליתי 3 קילו!
למרות שמיד שראיתי שעליתי חזרתי לאוכל הרגיל והאימונים זה לא עזר וזה היה מאוחר.
וזה גם לא שהפרזתי יותר מידי.. אולי בכל השבוע 4 בורקסים.
אך נמאס לי, פשוט נמאס לי כל הזמן לאכול לפי השעון ולבדוק על כל מוצר, כמה קלוריות, מה הערך התזונתי ועוד ועוד..
מה שעוד מוסיף לתחושת הנמאס זה החברים, בגיל הזה כולם אוכלים מה שרוצים ושותים מה שרוצים. אשכרה חברים שלי אוכלים ביום איזה 5 פיתות ואומרים שלא אכלו כלום! ואצלי? 5 פיתות? הפיתה היחידה שמותר לי לאכול זה פיתה של 80 קלריות.. משהו שיונים לא שבעות ממנו. ורק אני נשאר מאחור.. לי אסור יותר מפעם בשבוע.. למה? כי יש לי נטייה להשמנה.. אני משמין מטוסט ראבק!
גם מה אני מרגיש, שתמיד לאלה שיש חילוף חומרים מהיר הם תמיד בכושר יותר. למרות שהם אוכלים סופר לא בריא ולא עושים כושר וזה עוד משהו שמוסיף לתחושת החרא.
שלא תבינו לא נכון, מאוד אהבתי את התהליך, הרגשתי מאוד אני! אבל לפעמים וואלה נמאס לך.. לא יודע מה לעשות.
אשמח לרצות טובות! תודה!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות