זוגיות זוגיות
 
שאלה 167629
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

הוא לא רוצה קשר רציני ואני מבולבלת, מה לעשות?

Danna בת 24 | כתבה את השאלה ב-01/05/17 בשעה 15:56

לפני כחודשיים הכרתי מישהו שמיד נהיה בנינו קליק, אנחנו ״מכירים״ מהעבר אך מעולם לא דיברנו על זה בשל הנסיבות (חבר רחוק של האקס המיתולוגי שלי), בהתחלה זה היה רק בשביל הצחוק ולאט לאט או יותר נכון יחסית מהר התחלנו להתקרב.
לקח לנו זמן עד שנפגשנו (בערך שבועיים) ניסיתי למרוח את זה כמה שאפשר כי ברגע שקלטתי שיש בנינו קליק פחדתי לרוץ עם זה.
עשיתי את הטעות שלי בכך ששכבנו בדייט הראשון אבל אני לא מתחרטת עליה, רציתי להשתעשע ולעשות קצת כיף אחרי התקופה האחרונה שלי שהייתה יבשה מאנשים מעניינים.
הוא התנהג אליי בצורה מקסימה כל הזמן, ודאג לכל. היינו נפגשים פעם פעמיים בשבוע- ומדברים במהלך הימים... לא הצלחתי להיקשר ולפתח רגשות מכיוון שהוא גם ידע איך לשמור אותי על אש נמוכה ולגרום לי לא לפתח ציפיות בכך שהבהיר שהוא לא פנוי לקשר רציני כרגע (חזר מטיול ארוך ומנסה להסתדר על החיים שלו- עבודה/ דירה).
בהתחלה חשבתי שזה מאותם גברים שאומרים את זה ולא מתכוונים לזה באמת כי כבר קרה לי בעבר, אבל מסתבר שטעיתי. לא כעסתי או דרשתי משהו אחר אבל זה היה מבאס.
בשבועיים האחרונים לא היינו מדברים כל יום והקשר ירד משמעותית. בשבוע שעבר ישנתי אצלו וחשוב לציין שכשאנחנו ביחד אנחנו מתנהגים כמו זוג לכל דבר.
בסופש האחרון תפסתי קצת מרחק, לא התאים לי המשחקי חם קר, אני לא אומרת שדחוף לי טייטל של מערכת יחסים אבל לפחות לעלות שלב מכיוון שאני לא יכולה להמשיך במערכת יחסים שלא מובילה לשום מקום ונתקעת במקום.
אחרי שהתעלמתי מההודעות שלו הוא שאל אם אנחנו ברוגז והסברתי לו שזה לא ברוגז שפשוט המצב נהיה מוזר.
הוא אמר שזה שחשבנו שלא נוכל לפתח רגשות ולהמשיך להיפגש הייתה טעות, ושזה טוב מדי בשביל להיות אמיתי. במהלך השיחה הוא ממש ניסה לדחוק בי כדי שאוציא את מה שאני באמת חושבת על הקשר הזה (וגם כמה פעמים במהלך שנפגשנו)
לא היה לי הרבה מה לומר חוץ מזה שממש כיף לי איתו והייתי רוצה יותר. הוא הסכים איתי וטען שהוא רוצה להמשיך לראות אותי למרות שאנחנו נקשרים, שזה הרבה מעבר לסקס ושבאורח פלא יש בנינו קשר טוב ושיחות...
ושאני ממש לא אחת מ, אבל הוא עדיין לא התאפס על עצמו וזה מצב בעייתי.
נאלצתי לגדוע את זה בגלל שזה לא מספק אותי באף צורה למרות הרצון הרב וגם בגלל שהוא לא במקום הזה כרגע- אמרתי לו שאני מבינה ומכבדת אבל זה פשוט לא עונה על הרצונות שלי.
הוא התנצל ואמר שהוא מפחד לפגוע בי אבל הןא לא מסוג להעניק יותר כרגע אבל אולי כן מאוחר יותר והוא מקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי.
השיחה הסתיימה בכך שלא הגבתי לזה ופשוט נשארתי מבואסת שכך זה נגמר.
ידעתי שעם הכימיה שיש בנינו בכל הרבדים יכול להתפתח משהו טוב אמיתי וכמובן לטווח ארוך, ברור לי שזה לא שווה כשהצד השני לא שם.
במהלך כל השיחה הוא נתן תחושה כאילו הןא רוצה לקחת את זה לכיוון רציני אבל בשנייה האחרונה הוא דפק ברקס.
מה אני אמורה לעשות?, אני עדיין רוצה אותו ומפחדת לעשות שטות ולשלוח לו איזו הודעה נואשת.

מה כדאי לעשות?

להמשיך הלאה, מה שהיה היה וטוב שנגמר.
 
26
לחכות שבוע שבועיים ולדבר איתו, לבחון מחדש את המצב.
 
3
לשלוח לו הודעה ״מטופשת״ ולראות לאן זה יוביל שוב.
 
2
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות