אני יוצאת עם בחור מקסים כבר כמה חודשים, יש לנו כימיה טובה מאוד, אנחנו משתפים בהכל, הוא מאוד תומך, דואג ועושה אותי מאושרת.
ההורים שלי הכירו אותו לפני כמה זמן והם ממש לא התלהבו ממנו וכל זה בגלל מראה חיצוני. להורים שלי מאוד חשוב איך האדם נראה ומתלבש. לי אישית זה הרבה פחות חשוב. חבר שלי דיי שמנמן ואני אוהבת אותו כמו שהוא.
מאז שהם הכירו אותו הם התחילו בביקורת, אומרים שאני מתפשרת, שאני מזלזלת בעצמי ויכולתי לתפוס כל בחור שרק ארצה. אני מבחינתי כן רואה את העתיד שלנו יחד. והם דיי נגד, אומרים שאני ממהרת ויכולה עוד להתנסות ולנסות להכיר בחורים אחרים.
אני קרועה עכשיו בין ״לבחור״ בהורים או בבן הזוג. מצד אחד מאוד טוב לי איתו, מצד שני זה כל פעם שהוא מגיע או שהם איכשהו מצליחים לתפוס אותי לשיחה הם רק מבקרים כמה הוא לא נראה טוב, שהוא חייב דיאטה וכו.
עם כמה שאנחנו אוהבים זה מאוד הורס את הקשר ביננו.
אשמח לעצות :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות