אני סטודנט ולכן מאוד מוגבל כלכלית. באו נגיד שאני לא קונה קונה חטיפים ומותרות בסופר.
לאחר כמה דייטים ראשונים ראיתי מבט בוחן של "אתה משלם" ושילמתי כי זה מה שמצופה ממני. זה לא מוטט אותי כלכלית כמובן, אבל זה בכל זאת מורגש.
חבר שגם הוא סטודנט אחד המליץ לי להתחיל עם בנות שהן חברות בקבוצות פמיניסטיות בפייסבוק. הוא אומר שבחורות כאלה מושפלות אם אתה מנסה לשלם כי זה כאילו שאתה מנסה להפגין חוסן כלכלי ולקנות אותן..
התייעצתי עם חבר אחר שלומד מגדר (חברים מהצבא) והוא אמר לא להתקרב לזה כי רוב הבנות שם ממורמרות ושונאות גברים. סיפר על מישהי שניסתה להוציא אותו מהקבוצה רק כי הוא הגיב שזה לא נכון שכל הגברים תומכים בתרבות האונס. וזה כי הוא כתב "לא כל הגברים" שזה טריגר. הוא הזהיר אותו שאם מישהו שולח הודעה פרטית, אז הן יעשו צילום מסך ויעשו שיימינג למי שמאז להתחיל איתן וגם משקיעות בלצלם גברים בסיטואיות מביכות ולהעלות לקבוצה פתוחה.
אז הוא טיפה הפחיד אותי. אולי זה יחסוך לי מלא כסף, אבל מצד שאני יכניס אותי למצב מסוכן שבו יציגו אותי כאיזה מטריד סדרתי. ובכלל מהתיאור של החבר השני זה נראה שזה לא בנות שאפשר לבנות עליהן כבנות זוג פוטנציאליות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות